Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mell feszülés, mell fájdalom...

A mell feszülés, mell fájdalom mikor mult el a terhesség eleén?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 26. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt előtt 1-2 nappal kezdődött, és a 7. héten nagyon sokat enyhült, szinte el is múlt, most már inkább csak a mellbimbóm érzékeny.

9 hkm

2012. ápr. 26. 07:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem pedig még a teszt elött kezdödött 2héttel,most 5hetesen enyhül.Ez akkor normális?
2012. ápr. 26. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, ne aggódj! A tünetek jönnek-mennek, biztos, hogy nincs semmi baj.
2012. ápr. 26. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem még el sem kezdődött! :)

24 hkm

2012. ápr. 26. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a mai napig sportmelltartóban tudok csak aludni, annyira fájnak a melleim. pedig nem nagyok... 90B most. és a 28.hétben vagyok...
2012. ápr. 26. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem peteérés óta fájnak, most vagyok 12+5 hetes. Ha nincs rajtam melltartó, akkor olyan érzésem van, mintha rá lenne kötve egy 20-20 kg súlyzó. Pedig nincs nagy mellem, sőt!

Hányás ilyesmi soha nem volt, úgyhogy bátran viselem ezt a velejárót!

2012. ápr. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!