Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen normális hogy...

27 hetesen normális hogy olyan néha mintha futottam volna 1 km-t és szúr?

Figyelt kérdés

olyan néha tényleg mintha egész nap futottam volna úgy szúr oldalt (jobb oldalt) ha sétálok.

ha lelassítok (de amugy sem gyorsan szoktam sétálni) akkor abba marad, de 3 napja úgy érzem hogy ez nem normális. Valakinek hasonlo tapasztalata? és ha normális akkor mit jelent?

köszi

2012. ápr. 20. 13:39
 1/2 E61 ***** válasza:

Nem írtad, hogy pontosan hol szúr?

Nekem 2 napon keresztül előbb bal oldalt, majd másnap jobb oldalt előbb elkezdett szúrni, majd szó szerint fájni egy pontban az alsó 2 bordám között. Először olyan érzés volt, mint amikor beszorul a levegő, majd fájni kezdett.

Második babámat várom, az elsővel ilyen nem volt. Szerintem nő a méhünk és elkezdték a szervek a rendeződést odabent...Szerintem normális dolog, mondjuk, ha nem múlt volna el, akkor mentem volna dokihoz...

Boldog babavárást!4éves és 24 hetes kiscsajszik anyukája

2012. ápr. 20. 14:50
 2/2 A kérdező kommentje:

:) grat a "bébikhez" :)

igen ezt ki maradt, de ugyanezt érzem amit te...

akkor lehet tényleg csak a méhszalagok vagy mik, már azóta utána olvastam, hogy mi lehet ott ami ilyet vált ki...az a baj hogy minden oldalon mást irnak ezekröl ezért nehéz kitalálni amikor meg dokinál vagyok tuti nem fáj és meg sem tudom mondani mi van :)

2012. ápr. 21. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!