Kisfiamnak tegnap volt kukifölhúzás a sebészeten, akik már voltak ilyenen mennyi idő után múlt el a fájdalom mikor pisilt a gyerkőc?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 07:31
1/3 anonim válasza:
Kb 2 szörnyű hetünk volt. Majd nagyon nem akar pisilni, aztán már inni se, gondolom attól is jön az inger. Nálunk 1,5 évesen volt.
Ha látod hogy szenved mert nem tud pisilni akkor első módszer az volt, hogy kicsit megmozgattam-visszahúztam 1mm-re a fitymáját, és attól sokszor elkezdett pisilni. Ilyenkor szerintem a duzzanat miatt nem ment neki, később már inkább a félelem működött, volt hogy egy órán át csak sírt.
Ilyenkor jött a lavór vízbe állítás, vízzel locsolgatás, zuhany, amitől sírt mert jött tőle az inger, de utána nagyon megkönnyebbült.
Nem ijesztgetni akarlak, de én sokszor együtt sírtam vele, főleg az alvás utáni elsőknél, készülj fel. :(
2/3 anonim válasza:
bocsi az offért,de pont most akartam a kérdést feltenni a fiamnak csak félig volt letapadva mert valameddig hátra ment neki 2 múlt április végén...tegnap voltunk bekente valami csibbasztó krémmel és 20 perc múlva kellett visszamennünk majd teljesen hátra húzta neki volt sírás is rendesen de elég jól lefoglaltuk csak kiabált hogy anya fáj a kukim.és tegnap 5 óra óta még csak 5* pisilt pedig ilyenkor már elég sokszor szokott már 2 hónapja éjjel nappal szobatiszta de fél szegénykém és nem akar pisilni tetrant irtak fel hogy mától este azzal kenjem be neki mert tegnap nem bánthattuk még és panadolt a fájdalomra.Énis kiváncsi lennék meddig fog még tartani ez a kínok közti pisilés...
3/3 anonim válasza:
de nálunk eddig még nem tűnik annyira vészesnek mint az elsőnél....2-3 percig sír szegénykém.és a duzzanat mikor múlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!