Van olyan hely ahol tudok videot nézni a szülésről?
Minden szülés más és más, türelem. Megnézheted, de szerintem nem érdemes, mert a tiéd is más lesz. Drukkolok!
15 hetes kislány anyukukája
Szia! [link] , deha beírod a keresőbe a szülés videó-t, nagyon sokat találsz ott is.
Szerintem nagyon jó dolog, hogy ilyeneket is meg lehet nézni, talán jobban fel lehet rá készülni lelkileg is!Én 5 éve szültem első gyermekemet, és ha eszembe jutott volna, hogy interneten bármit lehet, hát biztos nem hagytam volna ki!Nagyon sokat lehet "tanulni" belőle, és most második babámnál folyamatosan keresgélek.Az elsőt császárral szültem, de most érzem, tudom, hogy menni fog simán is.(4 kg volt, és most sem lesz kisebb babám).Az egész fejben dől el, és ha fel vagy rá készülve, menni fog minden úgy, ahogy kell.
35 hetes kismama
szia
amennyiben te szülsz,ugyse láttod mikor jön ki, én legalábbis semmit nem láttam,naon nem arra koncentráltam,mi is van a lábam között...a párom utolag elmesélte miket is csináltak a dokik...páromat mikor ilyeneket néztük mindig naon megriadt,nem is akart bejönni elem,és utsó pillanatban mikor elkezdtötek a fájások,automatikusan beöltözött és jött....legnagyobb csodálkozásom közepete, amiért örökké hálás vagyok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!