Megnéztem egy videót a szülésről, és sírva fakadtam. Ennyire érzékeny lennék? Más is könnyen sírvafakad? 25 hetes vagyok!
Szia,
Nekem a Jégkorszak3 bemutatója elég volt a síráshoz:)
Pár pillanat alatt sírva fakadok....
Hülye hormonok:) Ennyi.
Boldog pocakosodást
Szia!
Én a Dennis a komisz karácsonyi kiadásán bőgtem vagy 15 percet... Azelőtt sosem volt ilyen.
Picit felidegesítenek, vagy egy beszólás és már kész is vagyok. A szülésvideók is meghatóak, vagy elég, ha belegondolok, hogy mekkora csoda játszódik most le bennem és jönnek a könnycseppek.:)
Ez van. Tombolnak a hormonok.
19+5 km
Én az első babámmal nem voltam sírós szinte egyáltalán. Aztán mióta ő megvan, elérzékenyülök a gyerekekről szóló híreken, filmeken meséken:)
De mióta ketteskével vagyok várandós, azóta TÉNYLEG mindenen sírok:) Még azon is, hogy most éppen nem kaptam olyan színű ágytakarót, mint amit megálmodtam:))
Ja de a különbség, hogy amíg régen szégyelltem az ilyesmit, mostmár egyáltalán nem zavar. Anya vagyok/lettem, ez ezzel jár:)
Örülök neki, hogy megadatott ez a csoda:)
Jó egészséget nektek!!
Sziasztok!
Én szülésznőnek tanultam, és gyakorlaton, mikor az első szülésen voltam bent, hát... rendesen nyeltem a könnyeimet, pedig nem is voltam babás:)) Nincs szebb dolog egy pici emberke világrajötténél.
Egyébként én nem vagyok túlságosan sírós, de vannak napok, mikor úgy érzem, betelt a pohár és olyankor bármilyen apróságon képes vagyok pityeregni...
Hülye hormonok... Sajnos nincs mit tenni ellenük. Viszont ennyit megér ez a kis hercegnő a pocimban:)
Szia!Ne is mond!Egyik nap en is pont egy szules videon sirtam el magam.Ahogy magahoz olelte az anyuka a babajat....hat kitort belolem a siras...olyan szep volt.
En is kulfoldon elek,minden nap honvagyam van ezert is szoktam.Ma reggel azon kezdtem el sirni h nem akartam h a ferjem elmenjen dolgozni azt akartam h itthon maradjon velem.Azt tudni kell h oktober ota egesznap egyedul vagyok itthon es nagyon nehez igy.
Szoval sorolhatnam meg.....:)Az az egy jo h feljovok ide es akkor nem erzem magam annyira egyedul es jo tudni h nem csak en elem ezt a "hulye" korszakomat:)
Jo babavarast mindenkinek.22 hetes lanyos kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!