Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéztem egy videót a szülésr...

Adri baba kérdése:

Megnéztem egy videót a szülésről, és sírva fakadtam. Ennyire érzékeny lennék? Más is könnyen sírvafakad? 25 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nekem a Jégkorszak3 bemutatója elég volt a síráshoz:)

Pár pillanat alatt sírva fakadok....

Hülye hormonok:) Ennyi.

Boldog pocakosodást

2009. febr. 27. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hät igen...nekem is eleg,hogy a hugicämra gondoljak (3/4eve nem lättam),vagy csak annyit mondjon a ferjem,hogy fel oräval kesöbb jön haza,es mär bögök is...vannak neha ilyen napok.ilyenkor megmondom a päromnak,hogy minden ok,ne is foglalkozzon az ilyen kis "hisztikkel". :) csak a hormonok... 25hetes km
2009. febr. 27. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos! A várandósság amúgy is egy érzelmi hullámvasút... De nekem a gyerekek (2) születése után sem lett jobb. Azóta sem birom megnézni azokat a filmeket amiben gyerekeket bántanak, vagy ott vannak az ilyen tipusú hirek... Előtte is empatikus voltam (mint ált. a nők), de azóta extrán :) Nem baj, szerintem az anyák ilyenek és kész!
2009. febr. 27. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már most 9 hetesen sírok mindenen! Főleg hogy kapcsolat téren is válságban vagyunk ( a páromat már az is idegesíti ha sírok, a baba téma meg feszültté teszi ) szóval egyszerűen bármitől képes vagyok sírva fakadni!
2009. febr. 27. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én pont fél órája sírtam el magam, mert most költöztünk egy nem teljesen kész házba, minden a feje tetejére állt, és szeretnék mindent egyből megoldani, ami persze lehetetlen. Még 5 hónapom van a szülésig és már azon stresszelek hogy addig nem lesz kész minden. Ja és külföldön lakunk és hiányzik otthonról mindenki.
2009. febr. 27. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a Dennis a komisz karácsonyi kiadásán bőgtem vagy 15 percet... Azelőtt sosem volt ilyen.

Picit felidegesítenek, vagy egy beszólás és már kész is vagyok. A szülésvideók is meghatóak, vagy elég, ha belegondolok, hogy mekkora csoda játszódik most le bennem és jönnek a könnycseppek.:)

Ez van. Tombolnak a hormonok.

19+5 km

2009. febr. 27. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én az első babámmal nem voltam sírós szinte egyáltalán. Aztán mióta ő megvan, elérzékenyülök a gyerekekről szóló híreken, filmeken meséken:)

De mióta ketteskével vagyok várandós, azóta TÉNYLEG mindenen sírok:) Még azon is, hogy most éppen nem kaptam olyan színű ágytakarót, mint amit megálmodtam:))

Ja de a különbség, hogy amíg régen szégyelltem az ilyesmit, mostmár egyáltalán nem zavar. Anya vagyok/lettem, ez ezzel jár:)

Örülök neki, hogy megadatott ez a csoda:)

Jó egészséget nektek!!

2009. febr. 27. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én szülésznőnek tanultam, és gyakorlaton, mikor az első szülésen voltam bent, hát... rendesen nyeltem a könnyeimet, pedig nem is voltam babás:)) Nincs szebb dolog egy pici emberke világrajötténél.

Egyébként én nem vagyok túlságosan sírós, de vannak napok, mikor úgy érzem, betelt a pohár és olyankor bármilyen apróságon képes vagyok pityeregni...

Hülye hormonok... Sajnos nincs mit tenni ellenük. Viszont ennyit megér ez a kis hercegnő a pocimban:)

2009. febr. 27. 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!Ne is mond!Egyik nap en is pont egy szules videon sirtam el magam.Ahogy magahoz olelte az anyuka a babajat....hat kitort belolem a siras...olyan szep volt.

En is kulfoldon elek,minden nap honvagyam van ezert is szoktam.Ma reggel azon kezdtem el sirni h nem akartam h a ferjem elmenjen dolgozni azt akartam h itthon maradjon velem.Azt tudni kell h oktober ota egesznap egyedul vagyok itthon es nagyon nehez igy.

Szoval sorolhatnam meg.....:)Az az egy jo h feljovok ide es akkor nem erzem magam annyira egyedul es jo tudni h nem csak en elem ezt a "hulye" korszakomat:)

Jo babavarast mindenkinek.22 hetes lanyos kismami

2009. febr. 27. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!