Hol tudok videót megnézni szülésről? Küldenétek linket?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2008. dec. 10. 09:29
1/5 anonim válasza:
Bocs, egyelőre segíteni nem tudok (bár a párom tervezi, hogy egy kamerát is behoz saját magával, mikor szülni fogok, de egyelőre még nem is sikerült teherbe esnem), csak kívácsiságból kérdezném: miért érdekel? Miért szeretnéd megnézni, mire vagy kíváncsi pontosan?
2/5 anonim válasza:
youtube.com.De én nem nézném meg ha szülés előtt állsz-Én megnéztem szülés előtt 2 nappal,be voltam rosálva nagyon.Tiszta ideg voltam. És közbe 4 nyomásból fájdalom csillapítók nélkül 30 perc alatt meg lett első babám
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm! A youtube-on néztem csak nem nagyon találtam jó videót, ami konkrétan a szülést mutatja! Egyenlőre kíváncsiságból nézném meg... MÉG én sem vagyok babás, de idővel az is eljön :) !!! Láttam már egy-két videót a natgeon de érdekelne még ... Remélem nem fogok nagyon betojni :) !!! Sok sikert mindenkinek a szüléshez, aki meg túl van rajta, annak boldog babázást!!!
2008. dec. 10. 10:39
5/5 anonim válasza:
Szió!
Én itt néztem meg.Még nem szültem,de nekem csak megjött a kedvem hozzá.Nagyon szeretnék babát és már mindent felkutattam a témával kapcsolatban így akadtam erre a linre is.Nagyon csodálatos és megható.Én végéig zokogtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!