Letta88 kérdése:
Küldenétek nekem olyan e-mail címeket akitől tudnék ovu és terhes tesztet rendelni. Sajnos nem vagyok regelve egy oldalon se és ilyen úton szeretnék rendelni valakitől!?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 11:22
1/10 anonim válasza:
www.expressz.hu. itt nem kell regisztrálni, van telefonszám is, stb...
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2010. aug. 24. 11:27
4/10 A kérdező kommentje:
Te rendeltél már tőle?Jók ezek a tesztek?
2010. aug. 24. 11:29
5/10 anonim válasza:
Priviben küldök neked címet, akitől én is rendeltem.
6/10 anonim válasza:
Én is kérnék címet, ha 10-es érzékenységű van jó árban :)
7/10 anonim válasza:
ha priviben írsz küldök címet 40 db teszt kb 3300 postával az hogy terhes vagy ovu teszt te mondod meg .melyikből mennyi legyen a 40 db-os csomagban
8/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne.Előre is köszi.
9/10 anonim válasza:
E-mail:napocska1985@freemail.hu
Előre is köszönöm!
10/10 anonim válasza:
Még innen is lehet rendelni: [link] Ha nem akarsz regesztrálni, szerintem írhatsz e-mailt is: gvera.babaproject@gmail.com.
Nekem gyorsan válaszoltak, sőt, nem bírtam kivárni az egyik tesztre a két napot, mert pont elfogyott nekik, így már másnapra beszerezték nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!