Még csak most tervezünk gyereket, de már előre félek a szüléstől?
Kisbabát szeretnénk,de felek a szüléstől. A fájdalomtól,a tütől,attol h szétrepedek. Minap olvastam h egy nőnek szüleskor akkora repedese lett,h mütétek kellettek h vhogy helyre igazitsák a p.unciját.
Ilyenektől félek,h én leszek a millióból 1 akivel minden rossz megtőrténik. Normális érzesek ezek v akkor soha ne is legyen inkább gyerekem?
25/N
10-es!
Nem fog fájni.
Nekem kérésre volt programcsászárom. Egyáltalán nem fájt semmi, se a katéter, se a gerincbe adott érzéstelenítő. Az első felállás sem volt rossz, nyugodtan sétálgattam már aznap. Tejem is lett bőven.
Van egy alig látható vágás a hasamon. Na és!
a 2. babámat várom,én is parázok,mert fáj,mint az állat,semmihez se hasonlítható,fájdalomcsillapító álltalába nuku,én nem kaptam,hiába könyörögtem,megvan,hogy mikor adnak,de kitolásnál már nem,mert érezned kell a fájásokat,előtte is megvan,hogy mikor,nekem beintettek.:)
Aztán nem elég,hogy megszülsz,a méhlepényt is ki kell nyomnod,utána meg varrnak össze,a kórházba minden nap gátkezelés,mielőtt hazamész,meg vizsgálat,én sírtam a fájdalomtól...
Vagy 2 hónapig nem tudtam normálisan ülni,mert annyira fájt a gátmetszésem,kishíján beszakadt a derekam,csak csoszogtam.
6 hetes kontrol vizsgálaton még mindig kínlódtam,mikor vizsgált a doki,csak ficánkoltam,annyira kellemetlen volt...
Gondolhatod,hogyan tartottam még a szextől is utána,azt is félbe hagytuk,mert nem bírtam,annyira fájt...
Szóval,nem piskóta,sok kínlódást kell átélni,de ha valaki babát akar,muszáj...
Így,hogy már tudom,mi vár rám,meg mennyire fáj,így sokkal-sokkal jobban fosok,mint az elsőnél.
"9es! Aki emiatt kér császárt: Szerinted mivel altatnak, dalocskával? Vagy érzéstelenítenek? NEM! TŰVEL! Tényleg jobb utána feküdni, szenvedni egy hatalmas sebbel... :D Nagy az Isten állatkertje!"
Ki mit vállal be inkább a gyerekért. Ennyi erővel mi is mondhatnánk arra, aki bevállalja a sima szülést, hogy nagy az isten állatkertje, ha képes és bevállalja, hogy legyen az alfelén egy hatalmas seb, esetleg 4 irányba repedjen és a végbelét, hüvelyét ne adj isten még a méhszáját és stoppolni kelljen. Esetleg később plasztikázni is. De arra meg majd azt mondja az orvos, hogy éljen így még pár évet asszonyom, úgy is lesz még több gyerek nem?
Jobb helyeken egyébként már császár után sem kell mozdulatlanul feküdni, nem mindegy ki és milyen tűvel dolgozik rajtad.
Én nem tudom, a császárosok miért képesek egyszerűen elfogadni, hogy más meg simán szül, meg fél a császártól vagy rosszabbnak tartja.
Az űrkorszakban élünk, mi a fene olyan érdekes azon, hogy valaki inkább a császár gondolatával van kibékülve?
Nagyszerű, szerintem most biztos megnyugtattátok a kérdezőt.:D
Szerintem próbálj keresni olyan történeteket, ismerősöket, akik ezt pozitívan élték meg. És ez nem azt jelenti, hogy nekik nem fájt, hanem a fölösleges "károgást" kihagyják. A félelmeid miatt gondolom a negatív részéről már úgyis hallottál eleget. Én is rettegnék, ha a pozitív oldalát nem látnám. A legtöbb anyuka csak a negatívat fogja elmondani és így nem fogsz kapni erősítést, főleg erről az oldalról nem (szerintem). Én elhiszem, hogy nagyon sok nő nem tudta megélni a szülést szépen és én ezt nagyon sajnálom, de ettől még nem szabad a többi nőben félelmet kelteni fölöslegesen. A félelem csak hátráltat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!