Február elejére van kiírva valaki? Hogy vagytok?
Február 2-re vagyunk kiírva,de a 4d-s előbb jósolta:január 20-ra.Majd eldönti a kisasszony,hogy mikor akar kibújni.Már nem bánnám.Minden össze van készítve,már csak be kell tenni a kiságyba, ha hazajövünk.A pénzünk nekünk is elfogyott,úgyhogy kénytelenek voltunk hitelt felvenni,mert még sok minden hiányzott:-(
Kedves utolsó válaszoló!Ne keseredj már el ennyire,minden oké lesz.Írj,ha gondolod,Én is elég sokat vagyok egyedül.Ne szomorkodj!!:-)))))))))))))
Nemsoká Babázunk!!!!!
amúgy már Én is nehezen viselem,egyre nyűgösebb vagyok,nem alszok semmit,fáradt vagyok,vizesedik nagyon a lábam,nem tudok lehajolni.
Ja meg úgy néz ki hogy farfekvéses a drágám,és nem is kicsi,úgyhogy attól tartok császár lesz a vége.De még talán befordul célirányba:-))))
Ha meg nem,akkor így jártunk.Csak kibírjuk azt is.Könnyű szülést,jó Babázást mindenkinek!!
37+5
Szió, mi is február 17-re vagyunk kiírva. Még nem lassultam be teljesen, még nem akarok, mert eddig nem jártam kismama jógára és most kezdtem ;) A dolgaink nagyrészt meg vannak, már csak be kell majd rendezni a babaszobát (kádunk még nekünk sincs, de majd ha addig nem sikerül, egy ideig fürdetem a fürdőben kádban vagy csapban- természetesen miután jól kitisztítottam)
Majd meglátjuk, 3 napig leszek benn a kórházban, az apukának 3x 24 órája lesz, hogy befejezze a készülődést :)
A babakádat mi újat vettünk 1500.- volt.De aztán találtam egy pelenka nagykert,ami bizományi is(tehát használt cuccok is vannak,ruhák+mindenféle használati eszköz)
És ott lett volna 700.-ért.Csak hát nem néztem körbe eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!