Február elejére van kiírva valaki? Hogy vagytok?
szia! Én elméletileg január 28-ra vagyok kiírva, de február 4-et mondott a dokim végső határidőt, ameddig feltétlenül meg kell szüljek. Jól vagyok, csak már nehezen mozgok. A babám még nincs befordulva, harántfekvésű, a feje nyomja a jobb alsó bordámat, valszeg császár lesz belőle. Gyomorsavam is van. A méhszáj zárt, a méhlepény még nem meszes, szóval nagy az esélyem rá, hogy elérem a határidőt.
Te hogy állsz?
Szia! Február 6-ra vagyok kiírva. Eddig mindegyik uh-n koponyavégű fekvésben volt, remélem úgy is marad!. Nincs nagy pocim, de azért most már hamar elfáradok. Kislány lesz. A méhlepény I. fokban érett, a 32 hetes uh szerint, azóta nem voltam.
Milyen nemű lesz a baba? Mekkorára becsülték a baba súlyát?
36 hetes kismama
Sziasztok! Mi február 12-re vagyunk kiírva, de valahogy azt érzem előbb érkezik kisfiúnk:-)
Szerencsére már itthon vagyok nem dolgozom. Így csak a páromra és magunkra tudok koncentrálni.
Most válogatok a neten a babacuccok közül. Illetve kifestőket keresek, amit kinyomtatok és ezzel dekoráljuk majd a kisbaba szobarészét:-)
Igyekszem sokat pihenni, lényegesen könnyebben fáradok. Sokat mozog a kisbabám és ezt nagyon szeretem:-)A héten megyünk uh-ra és szülésfelkészítőre, remélem mindent rendben találnak.
Karácsonykor voltam utoljára uh-n, akkor már a fejecskéje lent volt.
Ti miket csináltok?
Boldog babavárást, készülődést:-) 35 hetes kismama
Sziasztok! Első vagyok. Kisfiúnk lesz. A súlyát ne mbecsülte a doki, de azt mondta, hogy nem lesz nagy gyerek. A párom is meg én is 2800 grammal születtünk, szóval volt kitől örökölni a kis súlyt :)
Hogy mit csinálok itthon? Ha nem vakolok vagy port törlök (felújítunk, szalad a lakás, még kosz van mindenhol), akkor saját magam kötöm a kicsi fehér ruciját, amiben hazahozzuk a kórházból. A héten befejeződik remélhetőleg a felújítás, jövő héten kezdem a nagytakarítást. A pébnzünk sajnos elfogyott, úgyhogy a picinek sajnos még nincs meg pár nagyon fontos dolga: matraca, ágyneműje, kiskádja még nincs. Nem tudom, hogyan lesz.... A kórházi csomagomat a napokban pakoltam össze.
Sziasztok!Mi február 12-re várjuk a pici lányt de úgy érzem elöbb fog érkezni.Sokat keménydek és pár napja joslóim is vanak.
Van egy 2 éves kisfiam aki melett nem sokat tudok pihizni.Alig várom a délutánt,hogy apa haza érjen.:)
Várom a végét de szeretném,hogy még egy pár hétig bírja ki oda bent arra még szükség van.
Köszönöm, hogy írtatok!
Mindenkinek könnyű és problémamentes szülést kívánok és sok örömöt a babákhoz!
Hányingerrel és hányással én is küszködtem az elején, meg visszatér az utóbbi időben is néha! :(
Már mindent megvettünk a babának, és el vannak rendezve a dolgai! Az én kórházi cuccom is rendben van már!
Én próbálok, mindent megcsinálni amit eddig, csak már nem megy olyan tempóban!
Nagyon várom és várjuk már a kislányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!