Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszésnél ha bent...

Császármetszésnél ha bent hagynak valamit, mikor derül ki?

Figyelt kérdés
Van valaki akinek bent felejtettek valamit műtét közben?hogy vette észre?mikor derült ki?mi volt az?okozott gondot?
2014. júl. 26. 16:01
 1/4 anonim válasza:
Én egy sebészettis történetet láttam a tv-ben hogy az emberben hagyták az ollót vagy tűt már nem tudom már régen volt az és fájt neki és a röntgenképen vették észre
2014. júl. 26. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdejelne, mert 1 hete szültem császárral, tegnap este meg papirgumo jott ki belolem, illetve ma meg nagyon fáj a sebem és fel van duzzadva. A vérdarabok meg folyamazosan jönnek, de ezeket nem.tudom h természetes e.
2014. júl. 27. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! leírom miért érdekel engem ez a dolog! Több mint két éve volt császárom.Ez volt a második.Tudtam mihez viszonyítani, mert az első után semmi panaszom nem volt!A második után sokkal nehezebben viseltem mindent.Nagyon fájt a hasam, nehezebben mozogtam...stb.A vérzésem is más olt, a negyedik hétre márrendesen menstruáltam, hamar abba maradt a vérzés.6 hetes vizsgálaton azt mondta a dokim, minden rendben van, ez normális.Mindenkinél más, belefér.Ok.Eltelt egy jó 3 hét és iszonyatosan fájt a jobb oldalamon lent a hasam.Hívtam a szülésznőt, azt mondta vegyek be egy algopirint, ha elmulik a fájdalom semmi komoly.(pl vagbél) Bevettem,elmúlt.Oké.Azóta sokszor éreztem ezt a fájdalmat, az idő mulásával föleg éjjel ahogy fordultam, egy szúró fájdalom lett belőle, ahogy nyugton maradtam, nem fájt tovább.Ha 10szer fordulta, mind a 10szer fájt, ugyanott. A menstruáciom rendesen felborult, volt, h megvolt egész hónapban, volt, h elöntött a vér,és ez minden hónapban olyan fájdalommal járt, h 2-3 napig csak feküdtem.Elmentem dokihoz, írt fel antibiotikumot, hüvelygyulladásra, hozzáteszem, egy vizsgálat sem történt!!! beszedtem, köv.hónapban kezdődött minden az elejéről. :-( a legutobb vártam, h megjöjjön, iszonyatosan fájt a derekam,egész nap feküdtem, szédültem.Estére megjött, ám rózsaszínesen.Viszont a betéten egy nem rövid cérnaszálat találtam :-o másnap reggel megjött rendesen, szépen lefolyt a menstruáciom elmult és azóta is minden rendben van! Kérdésem (esetleg ha szakember olvassa és tud segíteni, tapasztalat alapján) lehetséges, h ez a cérna darab ennyire bezavart volna???? még azt hozzáteszem, h megszűnt a szuró fájdalom amit éjjel éreztem....
2014. júl. 28. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:
papirgumó???azt azért említsd a 6 hetesen! szerintem a vérdarabok nem olyan aggasztó,mert tisztul a méh, de ha volt szülésznőd, inkább kérdezz rá!!!
2014. júl. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!