Császármetszésnél ha bent hagynak valamit, mikor derül ki?
Figyelt kérdés
Van valaki akinek bent felejtettek valamit műtét közben?hogy vette észre?mikor derült ki?mi volt az?okozott gondot?2014. júl. 26. 16:01
1/4 anonim válasza:
Én egy sebészettis történetet láttam a tv-ben hogy az emberben hagyták az ollót vagy tűt már nem tudom már régen volt az és fájt neki és a röntgenképen vették észre
2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdejelne, mert 1 hete szültem császárral, tegnap este meg papirgumo jott ki belolem, illetve ma meg nagyon fáj a sebem és fel van duzzadva. A vérdarabok meg folyamazosan jönnek, de ezeket nem.tudom h természetes e.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! leírom miért érdekel engem ez a dolog! Több mint két éve volt császárom.Ez volt a második.Tudtam mihez viszonyítani, mert az első után semmi panaszom nem volt!A második után sokkal nehezebben viseltem mindent.Nagyon fájt a hasam, nehezebben mozogtam...stb.A vérzésem is más olt, a negyedik hétre márrendesen menstruáltam, hamar abba maradt a vérzés.6 hetes vizsgálaton azt mondta a dokim, minden rendben van, ez normális.Mindenkinél más, belefér.Ok.Eltelt egy jó 3 hét és iszonyatosan fájt a jobb oldalamon lent a hasam.Hívtam a szülésznőt, azt mondta vegyek be egy algopirint, ha elmulik a fájdalom semmi komoly.(pl vagbél) Bevettem,elmúlt.Oké.Azóta sokszor éreztem ezt a fájdalmat, az idő mulásával föleg éjjel ahogy fordultam, egy szúró fájdalom lett belőle, ahogy nyugton maradtam, nem fájt tovább.Ha 10szer fordulta, mind a 10szer fájt, ugyanott. A menstruáciom rendesen felborult, volt, h megvolt egész hónapban, volt, h elöntött a vér,és ez minden hónapban olyan fájdalommal járt, h 2-3 napig csak feküdtem.Elmentem dokihoz, írt fel antibiotikumot, hüvelygyulladásra, hozzáteszem, egy vizsgálat sem történt!!! beszedtem, köv.hónapban kezdődött minden az elejéről. :-( a legutobb vártam, h megjöjjön, iszonyatosan fájt a derekam,egész nap feküdtem, szédültem.Estére megjött, ám rózsaszínesen.Viszont a betéten egy nem rövid cérnaszálat találtam :-o másnap reggel megjött rendesen, szépen lefolyt a menstruáciom elmult és azóta is minden rendben van! Kérdésem (esetleg ha szakember olvassa és tud segíteni, tapasztalat alapján) lehetséges, h ez a cérna darab ennyire bezavart volna???? még azt hozzáteszem, h megszűnt a szuró fájdalom amit éjjel éreztem....
2014. júl. 28. 12:43
4/4 A kérdező kommentje:
papirgumó???azt azért említsd a 6 hetesen! szerintem a vérdarabok nem olyan aggasztó,mert tisztul a méh, de ha volt szülésznőd, inkább kérdezz rá!!!
2014. júl. 28. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!