Császármetszésnél rajtam maradhat a szemüveg?
Figyelt kérdés
Még egy kérdés,császárnál a gerinc szuri m ilyen érzés volt,mennyire fájt?2014. júl. 7. 21:34
1/14 anonim válasza:
Nálam bepróbálkoztak, hogy vegyem le, de nem hagytam magam, mert anélkül nem látok semmit. Az érzéstelenítés nekem nem fájt egyáltalán.
2/14 anonim válasza:
Gerincérzéstelenítés nem fáj csak kellemetlen maga a tudat, hogy mit csinálnak veled.
3 császárom volt, mindig elvették a szemüvegem még a műtőbe tolás előtt. Nekem azt mondták, hogy ez a szabály.
3/14 anonim válasza:
Rajtam se lehetett szemüveg egyik császárnál sem. Semmilyen "idegen tárgy".
A szuri nem fáj egyáltalán. Pici csípés, csak arra figyelj, hogy nem szabad addig mozogni míg beadják.
4/14 anonim válasza:
Nem volt rajtam szemuveg, de nem is akartam. 3-szor szurtak meg, az utolso mar iszonyatosan fajt es mint kiderult, az sem sikerult. Sajnos ez a felvagaskor derult ki...na de ez ritka eset
5/14 Vilcsianyuja válasza:
Ha jól emlékszem, rajtam se lehetett szemüveg. A gerincszuri előtt adnak helyi érzéstelenítést, az egy kicsit fáj, mint egy szuri úgy általában, de így magát a gerincszurit csak tényleg kellemetlennek érzi az ember, de fájdalmasnak nem.
6/14 anonim válasza:
Nem lehetett rajtam szemüveg, a zsűrit odáig mg se ereztem.
7/14 anonim válasza:
Hulye szótár program! Tehat a szurit pedig meg se ereztem,
8/14 anonim válasza:
Az egynapos/egyszer használatos kontaktlencsét nem bírja a szemed? Én abban voltam (hüvelyi szülésnél), mivel nem is tudtak róla, ezért nem tudták kivetetni :) Kényelmesebb, mint a szemüveg szerintem.
9/14 Vilcsianyuja válasza:
Utolsó, bocs, de ha hüvelyi szülésed volt, akkor ugye nem tudhatod, mi történik császármetszés után, ne bíztasd a kérdezőt nem megengedett dologra ennek fényében. Pl. nem lehet felkelni 14 óráig, de ha olyan állapotban van a kismama, akkor csak az fog neki hiányozni, hogy első felkeléskor zuhanyzás után a kontaktlencsét bányászkodja ki a szeméből meg a szemüvegét keresgélje a sporttatyóban. Ha pedig nem sikerül a spinál, és mégis altatni kell, akkor hogyan fog szólni, hogy bocs, valaki vegye ki a kontaktlencsémet? Szóval programozott császárra eleve praktikus szemüvegben menni, aztán előkészítésnél tokba tenni, odaadni a kísérőnek, és visszakérni műtét után. Mondom ezt úgy, hogy kontaktlencsét hordok, és én is szültem spontán kontaktlencsével, nem volt gond, rákérdeztem, megengedték. De császárnál eszembe se jutott kontaktlencsével menni.
10/14 anonim válasza:
Manapság már olyan gerinctűket használnak hogy már nincs 14 órás fekvés! 13.10-kor született meg a lányom, este 8-kor már jött a nővér hogy menjünk zuhanyozni. 6 órás tűk vannak már. Rajtam lehetett a szemüveg, megkértem hogy hadd maradjon szeretnék látni. Én semmit nem éreztem a gerincérzéstelenítésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!