Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszésnél rajtam...

Császármetszésnél rajtam maradhat a szemüveg?

Figyelt kérdés
Még egy kérdés,császárnál a gerinc szuri m ilyen érzés volt,mennyire fájt?
2014. júl. 7. 21:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nálam bepróbálkoztak, hogy vegyem le, de nem hagytam magam, mert anélkül nem látok semmit. Az érzéstelenítés nekem nem fájt egyáltalán.
2014. júl. 7. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:

Gerincérzéstelenítés nem fáj csak kellemetlen maga a tudat, hogy mit csinálnak veled.

3 császárom volt, mindig elvették a szemüvegem még a műtőbe tolás előtt. Nekem azt mondták, hogy ez a szabály.

2014. júl. 7. 22:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Rajtam se lehetett szemüveg egyik császárnál sem. Semmilyen "idegen tárgy".

A szuri nem fáj egyáltalán. Pici csípés, csak arra figyelj, hogy nem szabad addig mozogni míg beadják.

2014. júl. 7. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem volt rajtam szemuveg, de nem is akartam. 3-szor szurtak meg, az utolso mar iszonyatosan fajt es mint kiderult, az sem sikerult. Sajnos ez a felvagaskor derult ki...na de ez ritka eset
2014. júl. 7. 23:31
 5/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ha jól emlékszem, rajtam se lehetett szemüveg. A gerincszuri előtt adnak helyi érzéstelenítést, az egy kicsit fáj, mint egy szuri úgy általában, de így magát a gerincszurit csak tényleg kellemetlennek érzi az ember, de fájdalmasnak nem.
2014. júl. 8. 00:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem lehetett rajtam szemüveg, a zsűrit odáig mg se ereztem.
2014. júl. 8. 04:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Hulye szótár program! Tehat a szurit pedig meg se ereztem,
2014. júl. 8. 04:38
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Az egynapos/egyszer használatos kontaktlencsét nem bírja a szemed? Én abban voltam (hüvelyi szülésnél), mivel nem is tudtak róla, ezért nem tudták kivetetni :) Kényelmesebb, mint a szemüveg szerintem.
2014. júl. 8. 08:07
 9/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
80%
Utolsó, bocs, de ha hüvelyi szülésed volt, akkor ugye nem tudhatod, mi történik császármetszés után, ne bíztasd a kérdezőt nem megengedett dologra ennek fényében. Pl. nem lehet felkelni 14 óráig, de ha olyan állapotban van a kismama, akkor csak az fog neki hiányozni, hogy első felkeléskor zuhanyzás után a kontaktlencsét bányászkodja ki a szeméből meg a szemüvegét keresgélje a sporttatyóban. Ha pedig nem sikerül a spinál, és mégis altatni kell, akkor hogyan fog szólni, hogy bocs, valaki vegye ki a kontaktlencsémet? Szóval programozott császárra eleve praktikus szemüvegben menni, aztán előkészítésnél tokba tenni, odaadni a kísérőnek, és visszakérni műtét után. Mondom ezt úgy, hogy kontaktlencsét hordok, és én is szültem spontán kontaktlencsével, nem volt gond, rákérdeztem, megengedték. De császárnál eszembe se jutott kontaktlencsével menni.
2014. júl. 8. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Manapság már olyan gerinctűket használnak hogy már nincs 14 órás fekvés! 13.10-kor született meg a lányom, este 8-kor már jött a nővér hogy menjünk zuhanyozni. 6 órás tűk vannak már. Rajtam lehetett a szemüveg, megkértem hogy hadd maradjon szeretnék látni. Én semmit nem éreztem a gerincérzéstelenítésből.
2014. júl. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!