Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszésnél rajtam...

Császármetszésnél rajtam maradhat a szemüveg?

Figyelt kérdés
Még egy kérdés,császárnál a gerinc szuri m ilyen érzés volt,mennyire fájt?
2014. júl. 7. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát engem bizony több órát fektettek.

Az első 4,5 éve volt. Akkor 18:12-kor született meg a fiam, másnap hajnali 5-kor állítottak fel először.

A második 8 hónapja volt, akkor a lányom de. 10:21-kor lett meg. Azt hittem (reméltem), hogy este felkelhetek, de vele is csak másnap reggel kelhettem. De ekkor éjszakára legalább kaptam valami lórugás fájdalom csillapítót, és legalább tudtam egy kicsit aludni. Az elsőnél semmit nem aludtam a műtét utáni éjszakán.

2014. júl. 8. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:

"Manapság már olyan gerinctűket használnak hogy már nincs 14 órás fekvés! 13.10-kor született meg a lányom, este 8-kor már jött a nővér hogy menjünk zuhanyozni. 6 órás tűk vannak már. Rajtam lehetett a szemüveg, megkértem hogy hadd maradjon szeretnék látni. Én semmit nem éreztem a gerincérzéstelenítésből."

Csak jobb helyeken. Van ismerősöm, aki pár éve 4 óra után lett felkeltve. Két unokatesóm meg még tavaly is 24 órát kelljen feküdjön. Az egyikkel pluszba még kiabáltak is, hogy ne mozdítsa meg a fejét és milyen nehéz felfogása van, hogy nem érti meg... Nem egyformák a kórházak!

2014. júl. 9. 01:03
 13/14 anonim ***** válasza:
A Bp.-i Margitban szültem, ott már hamar felkeltenem. De a fejemet visszanyomták, azt nem emelhettem fel. Viszont mikor kiemelték a lányomat, megmutatták, a köldökzsinór elvágása után pedig az arcomhoz tették. Aztán amíg engem összevarrtak, őt ellátták, majd engem betoltak a szülőszobába és rögtön hozta a lányunkat a férjem. 1 óra után elvitték cukor mérésre (mert én terhességi cukros voltam) , aztán este 6-ig hármasban lehettünk. Akkor őt a csecsemőosztályra vitték, engem a kórterembe, majd 8 -kor zuhany, és mehettem a lányomért. 10-re vissza kellett vinnem, de másnap reggeltől velem volt 24 órában.Nekem jó élméyn volt a műtét is.
2014. júl. 9. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem le kellett venni, a végén visszaadták. A szuri nem fájt. Egy ideget eltalált, ezért rúgott egyet az egyik lábam, ez inkább mókás volt mint fájó. Egyáltalán nem volt vészes az egész.
2014. júl. 31. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!