Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Extrém koraszülött baba esélyei?

Extrém koraszülött baba esélyei?

Figyelt kérdés
Tegnap megszületett az unokaöcsém, a 25. héten, 850 grammal. Mik az esélyei? Valakinek van tapasztalata hasonlóan extrém kicsi babával kapcsolatosan?

2014. júl. 18. 15:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyönyörű, aranyos kisbaba. Sok boldogságot kívánok!
2014. okt. 18. 08:40
 22/28 A kérdező kommentje:
Menetrend szerint október közepén érkezett volna.
2014. okt. 18. 09:28
 23/28 David2016 válasza:
100%

Sziasztok

Az en kislanyom ma szuletett!23het es 4 nap!

minden szep es jo volt,a 18. heten voltunk vizsgalaton,minden ok,majd amikor a 22. heten mentunk 4Dre az orvos elfanyarodott keppel ranknezett es azt mondta nem tudja mi tortent,levalt a mehlepeny es barmikor elfolyhat a magzatviz!Ez egy oriasi sokk volt nekunk,foleg a 6 eves kislanyunknak aki velunk volt ott hogy lathassa a testveret,es mindent hallott!Hozzateszem o is koraszulott volt,33 hetre szuletett 2400grammal,de nala minden ok volt meg csak inkubatorban sem volt,es 2 honapos korara elerte a 7kg-ot!

A 4D utan szigoru agybanfekves kovetkezett majdnem 2 hetig,minden ok!a heten voltunk vizsgalaton,a terhesseg visszahuzodott,minden biztato volt,es azt javasolta a doktornonk hogy rakjunk be egy ugynevezett pesszar-t,ami segithet tartani a babat!beleegyeztunk!(elotte 2 hettel meg azt mondta hogy meg sem lehet erinteni a meh membranjait mert olyan vekonyak)!Tegnap felhelyezte ezt a dolgot delelott 11kor,egesz nap fajt lennt a felesegemnek!Reggel 4:45kor arra ebreszt a felesegem hogy elfolyt a magzatviz!

bementunk a korhazba,termeszetesen szombat reven a doktornonk nem valaszolt a telefonhivasainkra!delutan 4:30 korul felesegem megszulte pici lanyunkat Antoniat,mindossze 550gr sullyal es 32 cm hosszussaggal!

Egyenlore egymaga lelegzik,nem volt szukseg ratenni gepekre,olyan pici es annyira torekeny...a szivem szakad meg..az orvosok nem biztatnak egyenlore,de ugy erzem a szivem melyen hogy a kicsi lanyom elni szeretne,es kuzdeni fog!Elszomorito hogy manapsag meg letezik ilyen jellegu szituacio,amikor semmit nem lehet tenni!varun a jo Isten akaratara!bocs hogy ilyen hosszan irok,de ki kellett onteni a szivem egy kicsit...tul nagy a ketsegbeesesem de bizok benne hogy lesz Antonianak ereje atveszelni ezt!

2016. febr. 27. 22:43
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom ami történt!!! Kitartást kívánok Antóniának és az egész családnak is.

Annyira nagyon picike a babátok, de csodák mindig vannak és hinni kell benne, hogy minden jóra fordul.

2016. febr. 28. 13:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok erőt kívánok nektek!!!! Borzalmasan nehéz lehet most nektek,de hiszem,h a kislányotok nagyon nagyon erős lesz és veletek marad!!

Ha tanácsolhatom,anyuka minnél többet legyen a picivel,beszéljen hozzá,énekeljen neki! Ez erőt fog adni!!

2016. febr. 28. 15:44
 26/28 David2016 válasza:
100%

Sziasztok!Sajnos Antonia elment!Tudom nem jo hibaztatni,de ahogy korabban az orvosunkat hibaztattam,most a korhazat hibaztatom a felkeszuletlensege miatt,es a nemtorodomsege miatt!

3 napig gepek nelkul lelegzett kicsi lanyom!tegnap delelott hivtak hogy ejjel elkezdett nehezebben lelegezni,elkezdett lehulni....azt mondtak nincs ertelme beintubalni,csak meghosszabitjuk a szenvedeset,mert ugy sem lesz egy normalis gyerek...hogy mondhat egy orvos ilyet?????

mar az ejjel gepre kellett volna tenniuk....delutan a felesegem tudta nelkul bementem a korhazba,es megkerestem az orvost!Egyet kerdeztem tole:Mit jelent az a szo ,hogy orvos,mire eskuszik fel egy orvos?

Az orvos kotelessege hogy eleteket mentsen,majd azt kovetoen a Jo Isten dolga hogy eldontse mi lesz!

Miutan elmentem a korhazbol meg eltelt 2 ora,es mikor mar alig voltak eletjelek,akkor es csak is akkor probaltak beintubalni,es abban a pillanatban leallt a kicsi szive!

A mszivunk szakad meg,meg kell ertenunk hogy vege,de konnyebb lenne ha tudnank hogy mindent megtettek amit tudtak hogy megmentsek!itt ez elmaradt...lehet ha egy komolyabb szakkepzettebb korhazban lettunk volna akkor lehettek volna eselyei!

2016. márc. 4. 12:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, Dávid, ez borzalmas! Fogadjátok őszinte részvétemet! Én is az orvost hibáztatnám, és a kórházat. Hogy mondhat ilyet egy orvos??? Hihetetlen.
2016. ápr. 23. 11:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves Dávid, hogy vagytok?
2024. márc. 6. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!