Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Extrém koraszülött baba esélyei?

Extrém koraszülött baba esélyei?

Figyelt kérdés
Tegnap megszületett az unokaöcsém, a 25. héten, 850 grammal. Mik az esélyei? Valakinek van tapasztalata hasonlóan extrém kicsi babával kapcsolatosan?

2014. júl. 18. 15:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és a sok bíztatást! Kedves hetedik, nem az én babám, de ma szerencsére megindult az anyukájának a teje, szóval ez is egy jó dolog. Ma voltunk meglátogatni, az állapota stagnál, csökkentik a gyógyszeradagokat szépen lassan, hogy egyre erősödjön. Kedves utolsó, a baba Kecskeméten van és jelenleg ő ott a legkisebb, valószínűleg a gép, amiről beszéltél, most őt erősíti. :)
2014. júl. 19. 21:56
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van az unokaöcsi? Imádkozom érte. Remélem minden rendben lesz!
2014. júl. 24. 10:25
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az érdeklődést, stabil és hálistennek semmi baj nem volt eddig, elmúlt már 1 hetes. :) Viszont rosszul írtam, születésekor már 27 hetes megvolt, de terhességi toxémia miatt kb. 1,5 hétig nem kapott az anyaméhben normálisan tápanyagot és ezért lett kisebb a baba, mint amekkorának egyébként kellett volna lennie. Ha valami hír van, jelentkezek!
2014. júl. 25. 00:55
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves kérdező!!

Hogy van az unokaöcséd?? És a szülők? Minden rendben van? Hogy fejlődik a pici?

2014. okt. 4. 09:25
 15/28 A kérdező kommentje:
Kecskemét után Pesten a Péterfy utcai kórházban időztek az anyukájával október 1-ig, most már otthon vannak. A szem erezetének kiépülése befejeződött és minden más eredménye is nagyon jó, tehát jó a szeme és semmi más mozgásszervi, idegi problémája nincsen szerencsére. A szülők nagyon lelkesek és emellett nagyon boldogok is :) Nagyon édes a kisfiú. Sokat jártam be hozzájuk Pesten, mert a közelben lakok. Az anyuka nagyon kitartó volt, egy perc látogatási időt nem mulasztott el, ment, énekelt, beszélt a babának, felvette, amikor csak lehetett. Mindenkinek üzenem, aki ide téved, hogy ne keseredjen el,legyen kitartó,ma már nagyon jó orvosok és inkubátorok vannak. Ja és ahogy az egyik hozzászóló is írta, az anyatej majdhogynem létfontosságú, valószínűleg azért is mehetett minden rendben, már a 3. naptól kapott a baba tejet.
2014. okt. 10. 01:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök nekik! Szívós baba! Sok boldogságot nekik
2014. okt. 10. 08:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
De boldog vagyok ! Jó egeszseget a picinek !
2014. okt. 10. 10:31
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szuper:) Nagyon örülök!!!

Sok egészséget és boldogságot nektek és persze további kitartást és erőt!! :)

2014. okt. 10. 10:44
 19/28 A kérdező kommentje:

Mivel ma 3 hónapos és épp ráértem, gondoltam küldök Nektek egy volt-lett képet :)

[link]

2014. okt. 17. 22:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen! Nagyon szép baba! Most október végére, vagy november elejére lett volna kiírva az anyuka ugye?
2014. okt. 18. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!