Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen hangja van a burokreped...

Milyen hangja van a burokrepedésnek?

Figyelt kérdés
Sok válaszban olvastam már, hogy hallotta a kismama, hogy elreped a burok és egyből folyt is a magzatvíz. Ez milyen hang, mennyire hangos, felébrednél rá? Egyből jönnek utána a fájások?
2014. júl. 18. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nekem elsővel repesztették, másodikkal épp pisilés közben repedt ki, egyiknél sem hallottam semmit csak azt hogy folyik a magzatvíz.
2014. júl. 18. 15:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pisiles közben repedt még a burok :-) nem hallottam semmit. Masnap kellett volna befekudnom a szulosuobaba ballonert ,mert tulhordtam .

Pisiltem ,megakartam magam törölni erre meg mindig folyott valami. Elgondolkoztam,h mi ez, en már nem is pisilek :-) :-) :-)

(Akkor repedhetett meg kb amikor belekakalt a vízbe)

Nem nyelt belőle :-)

2014. júl. 18. 15:36
 13/19 A kérdező kommentje:

Az tök jó, pisilésnél biztos feltűnik, hogy én már nem nyomok, mégis folyik.

Utolsó! Gondolom a magzatvízen láttad, hogy nem tiszta és onnan tudod, hogy belekakilt. Vagy csak utólag tudtad meg a kórházban?

2014. júl. 18. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindkétszer burokrepedéssel indult a szülés. Elsőnél pisilés után felálltam és még mindig csöpögött valami belőlem. Pukkanás nem volt, nem is éreztem semmit.

Második gyerkőcnél éjjel fordultam egyik oldalamról a másikra és pillanatnyi éles fájdalmat éreztem, és már csordogált is. hangja ennek sem volt.

2014. júl. 18. 19:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen,amikor elment a magzatvizem ,már zöld volt. Beleneztem a wcbe ,ott lattam a nyakdugot darabokba . Miután azt hittem,elfolyt minden víz , felaltam. De folyott tovább ,levettem a sorton es a tisztasagin lattam,h halvány zöld. Negyed órán belül elindultunk a kórházba (egyből indulni kell) ,ekkor kozepzold volt. Bent a korhazban már sotetzold .

Elvileg ,amikor belekakilt a vizbe ,meg is repesztette a burkot , örült szerencsenk volt., annyiból is,h nem volt beilleszkedve a baba , fent maradt. :-) 3,5 óra vajúdás után,nem tagultam semmit , vittek a mutobe .

Ott pedig döbbenet volt, ugyanis 3300rá becsülték a lányom eznap reggel. Ejszaka pedig megszületett 3920al :-)

2014. júl. 19. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
1.egy nagy görcs,felálltam h megmasszírozzam,akkor éreztem h folyik. 2.nál belülről egy lórúgás,pukkanás meg megremegett mint amikor beleboxolsz egy vizes lufiba.Mindkettő után 5perces fájások.
2014. júl. 19. 14:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek nálam hogy lesz, de ha repesztik, akkor nem dugom be a fülem :P
2014. júl. 19. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
:-) majd ird meg tapasztalataidat :-) de ennem is nagyon érdekelt mindigis ,h milyen amikor elfolyik a magzatviz . Es láss csodát ... :-)
2014. júl. 19. 20:59
 19/19 anonim ***** válasza:

En vagyok a fulbefogos valaszolo.:-)az egesz szulest probaltam viccesre venni.:-)a vegen mar csak azt hajtogattam h nagyon ehes vagyok mar,mennek le az osztalyra reggelizni.bujjon mar ki a kisfiam!:-)

aztan vegul csak ebedet kaptam..persze azt se ettem meg...igy visszagondolva aznap azt se tudtam merre vagyok arccal.:-)

2014. júl. 23. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!