Milyen hangja van a burokrepedésnek?
Figyelt kérdés
Sok válaszban olvastam már, hogy hallotta a kismama, hogy elreped a burok és egyből folyt is a magzatvíz. Ez milyen hang, mennyire hangos, felébrednél rá? Egyből jönnek utána a fájások?2014. júl. 18. 13:06
1/19 anonim válasza:
Én konkrétan pukkanás szerű hangot hallottam.
2/19 anonim válasza:
Nekem nem igazán volt hangja, inkább olyan pattanó érzés/hang, de egész enyhe. Utána jött a magzatvíz, de nem folyamatosan, hanem "adagokban" - valamennyyi kifolyt, utána szünet, majd idövel megint jött valamennyi.
Nekem kb fél órával utána kezdödtek a fájások.
Igazán nem tudom, hogy erre ébredtem, vagy amikor felébredtem, közvetlen utána történt.
3/19 anonim válasza:
Első vagyok, még annyit, hogy igen egyértelműen fel ébred rá az ember. Nekem azonnal jöttek a fájasok, a magzatvíz pedig szinte egyszerre távozott nagy mennyiségben.Viszont nem mindegy hol reped a burok, hiszen valakinek csak csordogál.
4/19 anonim válasza:
Nekem orvos repesztette!! Olyan volt mint ha a tojást törnének össze... és csak úgy jött ki a meleg víz.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi.
Ezért is gondolkodtam, hogy ha csak alig csordogál és nem is túl hangos, akkor felébredek-e rá, vagy reggel tudatosul csak bennem. Nyilván ha erősek a fájások úgyis felébredek.
2014. júl. 18. 13:21
6/19 anonim válasza:
Biztos, hogy nem ébredsz fel rá, nem egy csattanás. :) De a folydogáló vizet tuti észreveszed éjjel. Az én burokrepedésemnek nem volt hangja, ugyanakkor szülésznőként volt már szerencsém pár burokrepesztéshez, és egy halk pukkanás valóban hallható. Eltérő egyébként: van, akinél vékony a burok, és nincs hangja, de van, akinél alig akar repedni, és egész nagy "zajt" :) csinál.
7/19 anonim válasza:
Nekem először olyan volt mintha a fülemen lévő bőrt szúrnák, csak alul jött a hang, majd pár óra múlva egy olyan hang mintha pezsgőt bontanának a víz alatt. Tompa, de erős hang volt. :)
8/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ, akkor ez is mindenkinél más:)
Meg persze lehet, hogy nem is fog elfolyni a vizem, hanem fájásokkal indul, vagy indítani kell. Majd azért fülelek álmomban is ahogy tudok:)
2014. júl. 18. 13:43
9/19 anonim válasza:
Nekem is burokrepesztes volt 9ora itthoni vajudas utan.es pont ezert mert itt annyi mindent olvastam..befogtam a fulem.hat a domi meg a szuleszno akkor rajott b ez eleg mokas szules lesz:-):-):-):-)
10/19 A kérdező kommentje:
Ez vicces:))
2014. júl. 18. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!