Gátsebbel kakilni nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Eléggé fáj a gátsebem és az érdekelne, hogyha elkezdem "nyomni" a kakit akkor nagyon fog fájni? Nektek hogy ment?2014. júl. 15. 21:58
1/12 anonim válasza:
azt hittem én is hogy fájni fog, de meg sem éreztem
viszont mikor székrekedésem van, mai napig megérzem, pedig 4 éve szültem
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, de ne nyomj. Akkor menj wc-re, amikor kell. Székletlazítót eleinte vehetsz be, így tutira nem kell erőlködni :)
3/12 anonim válasza:
Háromszor szültem, mindnél vágtak de egyiknél se fájt a nagydolog.
4/12 anonim válasza:
Én eleinte féltem! :S vettem be széklet lazítót, hogy még véletlenüt se kelljen erőlködnöm! De ezt csak az első egy hétben alkalmaztam! Utána már ment a dolog pedig azt hittem fájni fog! De nem! :)
5/12 anonim válasza:
Ne nyomd, de amugy nem faj. En is nagyon-nagyon feltem az elso szeklet elott. Hatalmas sebem es verodemam is volt, terpeszben tudtam csak csoszogni. De nem fajt! Mondjuk en vegul glicerines kupot kertem, mert amugy inger nem volt.
6/12 A kérdező kommentje:
Tehát az a lényeg, hogy ne erőlködjek, hanem csússzon ki?
2014. júl. 15. 22:43
7/12 anonim válasza:
Engem n vagtak.picit repedtem.viszont olyan aranyerem volt amilyet elkepzelbi se tudtam azelott...na ilugy elegge fajdalmas volt....
8/12 anonim válasza:
Nekem fájt. Piszikosul. De nem a gátseb miatt, hanem az aranyér miatt leginkább. Minden szülésnél, kivéve az utolsót, mert akkor még terhesen megműtötték az aranyeremet, így gyorsan regenerálódtam szülés után. (Mondjuk terhesen a műtét után, az pocsék volt két hétig, de ez már egy másik dolog...)
Ehhez hozzá tartozik, hogy nekem mindig székrekedésem van, és nyomnom kell, olyan hogy "kicsusszan" számomra ismeretlen.
9/12 anonim válasza:
Én ülni sem tudtam rendesen, kivéve a wc-t. :D A kakilás sosem fájt, pedig 3 hétig menni alig tudtam a gátsebem miatt. És nálam nagy dolog, mert muszáj nyomni, normális esetben is heti kétszer megyek wc-re. Basszus, de jó, hogy ez egy anonim oldal. :D
10/12 anonim válasza:
Hát nekem eléggé fájt...pedig ittam a székletlazítót. Mondjuk menni is alig bírtam :( De egy-két hét után már jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!