Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az igaz, hogy beszoktak...

Az igaz, hogy beszoktak kakilni szülés közben?

Figyelt kérdés
Egy filmben láttam, de nem tudom, igaz-e.
2011. szept. 17. 14:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Igaz.
2011. szept. 17. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
előtte szoktak kapni a leendő anyukák beöntést mert érzik hogy "menni kéne szülni" millió jele van és több óráig tart persze vannak kivételek és csak ugye a vészhelyzetben van olyan hogy valaki beesik a kórházba és akkor igen elő szokott fordulni,mindenki fel van rá készülve mert elég nagy egy baba feje és egymás "mellett" van a hüvely és a végbél.
2011. szept. 17. 14:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyors a szülés és nem volt idő beöntést adni, előfordul.

Egyébként ez egyáltalán nem érdekes nem erre figyel az ember észre sem lehet venni,a szülés folyamata érdekesebb és fontosabb. Főleg mert egy mozdulattal összecsavarjuk és kikapjuk a lepedőt a szülőanya alól.

Ezt aki még nem volt szülésen az vsz. nehezen érti meg.

2011. szept. 17. 14:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem éppen lagziban volt vendég ahol jókat evett,és ott indult meg a szülés(3 héttel korábban a tervezetnél)

A kórházba úgy értek be,hogy már nem volt idő beöntésre.így ő nemcsak bekakilt,de hányt is.. de senki nem foglalkozott ezzel ott.Gyorsan segítettek neki,majd világra hozta a lányát...

2011. szept. 17. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Másodjára gyorsan szültem, nem volt idő beöntésre. Amikor megvizsgáltak, hogy mennyire vagyok nyitva, szóltam, hogy amúgy wc-znem kell... Csak mosolyogtak, hogy milyen "mellékesen" közöltem. Aztán a fájások miatt már nem tudtam pontosan figyelni, hogy mi történik lent, de rémlik, hogy valami tállal elrohantak. Most hogy abba mi volt, utólag nem kérdeztem meg...
2011. szept. 17. 15:11
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

A hányás nem azért van,mert elötte jót evett.

Én kaptam beöntést,de tudom,hogy sikerült bekakilnom:)

Hányni is hánytam,nem is egyszer...pedig nem vacsiról mentem szülni.

2011. szept. 17. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a baba feje olyan idegeket nyom, ami a kakálást indítja, ingerli. Plusz nyomja is ki végig, ami még ott volt. De nem mindenki kakál oda.
2011. szept. 17. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Igaz!

nalam is elofordult

2011. szept. 17. 15:27
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. szept. 17. 15:35
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Én természetességpárti kórházban szültem kétszer is, ott nem borotválnak és beöntés sincs alapból.

Természetes rendje ez a dolgoknak.

Első szülésem minden volt, csak nem gyors (26 óra), a dokim saját kezűleg távolította el a "gombócot", pedig ott volt a szülésznő és a férjem is.

Nekem csak annyiban volt rossz érzés, hogy azt hittem, a baba jön kifelé végre, de tévedtem... Aztán jött ő is, csak pár órával később... :o)

2011. szept. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!