Az igaz, hogy beszoktak kakilni szülés közben?
Ha gyors a szülés és nem volt idő beöntést adni, előfordul.
Egyébként ez egyáltalán nem érdekes nem erre figyel az ember észre sem lehet venni,a szülés folyamata érdekesebb és fontosabb. Főleg mert egy mozdulattal összecsavarjuk és kikapjuk a lepedőt a szülőanya alól.
Ezt aki még nem volt szülésen az vsz. nehezen érti meg.
A nővérem éppen lagziban volt vendég ahol jókat evett,és ott indult meg a szülés(3 héttel korábban a tervezetnél)
A kórházba úgy értek be,hogy már nem volt idő beöntésre.így ő nemcsak bekakilt,de hányt is.. de senki nem foglalkozott ezzel ott.Gyorsan segítettek neki,majd világra hozta a lányát...
A hányás nem azért van,mert elötte jót evett.
Én kaptam beöntést,de tudom,hogy sikerült bekakilnom:)
Hányni is hánytam,nem is egyszer...pedig nem vacsiról mentem szülni.
Én természetességpárti kórházban szültem kétszer is, ott nem borotválnak és beöntés sincs alapból.
Természetes rendje ez a dolgoknak.
Első szülésem minden volt, csak nem gyors (26 óra), a dokim saját kezűleg távolította el a "gombócot", pedig ott volt a szülésznő és a férjem is.
Nekem csak annyiban volt rossz érzés, hogy azt hittem, a baba jön kifelé végre, de tévedtem... Aztán jött ő is, csak pár órával később... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!