Az igaz, hogy beszoktak kakilni szülés közben?
Figyelt kérdés
Egy filmben láttam, de nem tudom, igaz-e.2011. szept. 17. 14:40
11/15 anonim válasza:
Valóban előfordul, de fel vannak ott készülve az ilyesmire. Ez miatt ne aggódj, nem fognak máshogy bánni veled azért mert bekakilsz. Gyorsan lereagálják, cserélnek lepedőt, kesztyűt és már jöhet is a baba.
Nyugtató példaként, hogy ne aggódj! :D
Szülés előtti este, nagyon bekajáltam, éjjel elfolyt a magzatvíz, mentünk a kórházba. Nem kaptam beöntést és mégse kakiltam be. :D Nyugodj meg! Mikorra vagy kiírva?
12/15 A kérdező kommentje:
nem lesz babám még, csak kíváncsi voltam erre, mert néztem egy műsort, és abban beszéltek róla
2011. szept. 17. 18:09
13/15 anonim válasza:
Előfordul,azért adják előtte a beöntést.De olyankor nem azt nézik s te se foglalkozol vele.
4 gyerkőc anyukája
14/15 anonim válasza:
Sajnos van olyan doki aki kifejezi nemtetszését :( Amúgy nem csoda ha betojik aki nem kap beöntést, mert a tolófájásoknál úgy kell nyomni mintha nagyvécéznél. Én irtóztam a beöntéstől, de inkább az, mint a kaki...
15/15 anonim válasza:
Persze, h igaz. De ezzel ott nem foglalkoznak, és a baba úgy nyom, h nem is érzed. Én sem tudom,h volt-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!