Mit csináljak gatsebbel és szorulással?
Hétvégén szültem, vágtak és repedtem is :-(
A dokim szépen összevarrt...csak épp jobban fáj mint maga a szülés.
Sajnos nem tudok wc-zni....rettentoen fáj mikor elkezdeném.
Érzem, hogy ott van és kell de nem megy.Emiatt a gatsebem is fáj mert nyomja!!
Próbáltam: Tisasen, laevolac és glicerineskúp egyiksem hatott.
Mit tegyek még? ???? ?Segitsetek!
Még holnapig korhazban vagyunk :-( itt normalis körülmények nincsennek a székeléshez.
:(
Beontes meg glicerines kup vagy barmi! Ha faj a gatsebed tole mert nyom az nagyon nem jo!!
Ne foglalkozz a korulmenyekkel! :/
En is undorodos vagyok, de ha muszaj akkor muszaj!
Nálunk a kórházban nem glicerines kúpot, hanem pezsgő kúpot adtak. Patikaban lehet venni, vitess be, vagy kérdezd meg a nővért, nincs-e nekik. Na annak 15-20 percen belül tuti van hatása. Esetleg megfejelheted egy kis rinusolajjal, a hatás nem marad el.
Jobbulást és jó babázást:-)
3 gyerekes
Igyál sokat, mert nem fognak hazaengedni, amíg nincs kaka (és hazudni nem érdemes, mert nagy bajt jelezhet, ha nincs széklet).
Próbálkozz szerintem még a glicerines kúppal, a WC-t alaposan rakd körbe papírral, vidd be a telefonod, olvasgass, hátha úgy sikerül.
Gátsebre vetess apukával egy pár gumikesztyűt a gyógyszertárban, töltsd tele vízzel, kösd be. Tedd be a fagyasztóba, aztán egy kis kéztörlőbe csavard be és mehet a gáthűsítés, velem csodákat tett!
Gratulálok a babához :) Jó egészséget Nektek!
Szia!
A gátseb nálam is sokkal durvábban fájt, azt mondtam, inkább még két szülés, mint az az egy hét.
Nekem egy ismerős mondta, hogy ha a varratok elkezdenek kiszáradni, akkor húzódnak össze, és ettől is fáj. Ezért én rengeteget zuhanyoztam, áztattam őket. Zuhanyzás után picit jobb lett.
A székrekedéssel kapcsolatban én is azt tanácsolom, hogy ne belsőleg alkalmazható gyógyszert vegyél be, mert az anyatejjel átmegy a babának is. Én kaptam hashajtót a nővérektől, de iszonyatosan bömbölt utána a babám. Szinte látszott, hogy rándul a kis pocakja.
Ha még kórházban vagy, kérdezd meg a nővéreket, hogy nem tudnának-e adni egy pezsgőkúpot, szerintem az hatásos lenne. A körülményekkel próbálj meg nem foglalkozni, csak egyszer kell kibírni, otthon jobb lesz.
Valóban, a ricinusolajat felejtsd el, jól írták utánam, szoptatás miatt nem lehet, bocsi. De a pezsgőkúp megér egy próbát.
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!