Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináljak gatsebbel és...

Mit csináljak gatsebbel és szorulással?

Figyelt kérdés

Hétvégén szültem, vágtak és repedtem is :-(

A dokim szépen összevarrt...csak épp jobban fáj mint maga a szülés.

Sajnos nem tudok wc-zni....rettentoen fáj mikor elkezdeném.

Érzem, hogy ott van és kell de nem megy.Emiatt a gatsebem is fáj mert nyomja!!

Próbáltam: Tisasen, laevolac és glicerineskúp egyiksem hatott.

Mit tegyek még? ???? ?Segitsetek!

Még holnapig korhazban vagyunk :-( itt normalis körülmények nincsennek a székeléshez.

2014. jan. 23. 07:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt szülés után ilyen problémám, de nekem a kórházban adtak egy kúpot ami segitett. Beszélj egy nővérrel mondd el hogy mi a bajod hátha ők is tudnak adni gyógyszert vagy ha nem akkor meg tudja mondani mit vegyetek .
2014. jan. 23. 08:07
 2/16 gabszem ***** válasza:
jajj szörnyű. tényleg rosszabb mint a szülés. sose felejtem el. engem belül is nagyon sokat varrtak és még aranyerem is volt. a korhazban adtak valami hashajto löttyöt de annak nem volt hatása. glicerines kup viszont nekem segitett. esetleg probalj meg még egy kúpot. vagy kérj beöntést. de beszélj valakivel, biztos tudnak segíteni! kitartás!
2014. jan. 23. 08:16
 3/16 anonim ***** válasza:

:(

Beontes meg glicerines kup vagy barmi! Ha faj a gatsebed tole mert nyom az nagyon nem jo!!

Ne foglalkozz a korulmenyekkel! :/

En is undorodos vagyok, de ha muszaj akkor muszaj!

2014. jan. 23. 08:26
 4/16 anonim ***** válasza:

Nálunk a kórházban nem glicerines kúpot, hanem pezsgő kúpot adtak. Patikaban lehet venni, vitess be, vagy kérdezd meg a nővért, nincs-e nekik. Na annak 15-20 percen belül tuti van hatása. Esetleg megfejelheted egy kis rinusolajjal, a hatás nem marad el.

Jobbulást és jó babázást:-)

3 gyerekes

2014. jan. 23. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted,én is így voltam.Nekem sem segített az a szirup mamit a kórházban adtak.Csak itthon sikerült,bár az én példám nem követendő.(azt mondtam,hogy sikerült ott)Szólj valamelyok nővérkének,hogy még nem sikerült,biztos tudnak segíteni.
2014. jan. 23. 08:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Igyál sokat, mert nem fognak hazaengedni, amíg nincs kaka (és hazudni nem érdemes, mert nagy bajt jelezhet, ha nincs széklet).

Próbálkozz szerintem még a glicerines kúppal, a WC-t alaposan rakd körbe papírral, vidd be a telefonod, olvasgass, hátha úgy sikerül.

Gátsebre vetess apukával egy pár gumikesztyűt a gyógyszertárban, töltsd tele vízzel, kösd be. Tedd be a fagyasztóba, aztán egy kis kéztörlőbe csavard be és mehet a gáthűsítés, velem csodákat tett!

Gratulálok a babához :) Jó egészséget Nektek!

2014. jan. 23. 09:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Ricinusolajat meg egyéb belsőleg ható cuccokat szerintem NE, mert ha esetleg átjut az anyatejbe, a babának óriási bajt okozhat!
2014. jan. 23. 09:13
 8/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A gátseb nálam is sokkal durvábban fájt, azt mondtam, inkább még két szülés, mint az az egy hét.

Nekem egy ismerős mondta, hogy ha a varratok elkezdenek kiszáradni, akkor húzódnak össze, és ettől is fáj. Ezért én rengeteget zuhanyoztam, áztattam őket. Zuhanyzás után picit jobb lett.

A székrekedéssel kapcsolatban én is azt tanácsolom, hogy ne belsőleg alkalmazható gyógyszert vegyél be, mert az anyatejjel átmegy a babának is. Én kaptam hashajtót a nővérektől, de iszonyatosan bömbölt utána a babám. Szinte látszott, hogy rándul a kis pocakja.

Ha még kórházban vagy, kérdezd meg a nővéreket, hogy nem tudnának-e adni egy pezsgőkúpot, szerintem az hatásos lenne. A körülményekkel próbálj meg nem foglalkozni, csak egyszer kell kibírni, otthon jobb lesz.

2014. jan. 23. 09:41
 9/16 anonim ***** válasza:

Valóban, a ricinusolajat felejtsd el, jól írták utánam, szoptatás miatt nem lehet, bocsi. De a pezsgőkúp megér egy próbát.

4-es

2014. jan. 23. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:
mindenképp beszélj a nővérekkel, így haza ne menj. Nekem konkrétan hazaindulás előtt sikerült, de azt mondták, ha nem megy, bent kell maradnom. Na ez meghozta a kedvet... Pluszban ittam rostos gyümölcsleveket is, így könnyebben jöttek a dolgok
2014. jan. 23. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!