Mit csináljak gatsebbel és szorulással?
Hétvégén szültem, vágtak és repedtem is :-(
A dokim szépen összevarrt...csak épp jobban fáj mint maga a szülés.
Sajnos nem tudok wc-zni....rettentoen fáj mikor elkezdeném.
Érzem, hogy ott van és kell de nem megy.Emiatt a gatsebem is fáj mert nyomja!!
Próbáltam: Tisasen, laevolac és glicerineskúp egyiksem hatott.
Mit tegyek még? ???? ?Segitsetek!
Még holnapig korhazban vagyunk :-( itt normalis körülmények nincsennek a székeléshez.
Nekem is ilyen gondom volt. 5. napja voltunk bent, és mondták, hogy nem mehetünk haza, míg nincs széklet (meg kell mutatni a nővérnek, szóval a kamuzás kizárva), a varratot sem szedik ki addig.
Szerencsére nekem a glicerines kúp segített az 5. estén, de ha akkor sem ment volna, akkor másnap reggel beöntést kértem volna.
sajnos én az a fajta vagyok, hogyha egyszer nagy valahogy székrekedésem lesz, akkor az istennek se hat semmilyen étel (se olajbogyó, szilvalekvár, lenmag és ezer millió étel amit teszteltem). néha még a kúp se
viszont a baba miatt szájon át bevehető hashajtót semmiképp nem akarok, én szóltam az ismerős ápolónak hogy majd ha ott nem megy, beszéljék meg és csináljanak beöntést.
egyszer volt benne részem és nem olyan kellemetlen, fájdalmasnak nekem egyáltalán nem volt fájdalmas.
Tegnap nagyon nagyon nehezen a 3.-ik Glicerines kúp segített.
Ettem ittam rostosat de attól meg a kisbabám volt "rosszul"
A lényeg, én kértem a beöntést mivel a picinek hőemelkedése volt bent tartaottakés gondoltam hátha. ...nem kaptam mert azt hazudtam előzőleg hogy volt széklet. (SOHA SENKI NE HAZUDJON ILYENBE!!!!)
NA meg a körülmények se olyanok hogy letudnék ülni normálisan a wcre....igy maradt 3nap kegyetlen fajdalom.De végre vége. .megyünk haza és ha fájdalmasan id de helyreáll a rend...Már sokkal jobban vagyok.
Köszönöm a válaszokat! !!!! :)
esetleg ezt megeri kiprobalni, ebbol folyadekot kesziteni es betétre ratenni, olyanra ami nem zselesedik, es ezt betenni, raulni 10-15 percre. Csodakat tesz a gatsebbel, gyorsan gyogyul tole, es nem huzosdik a vagas, es meg az aranyeren is segit. Sajat tapasztalat, es tul se eltem volna nelkule
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!