Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valami elojele a koraszule...

Van valami elojele a koraszulesnek?

Figyelt kérdés
24 hetes terhes vagyok es 3-4 napja tompa nyomast erzek alulrol. Ez most termeszetes, vagy valami baj lehet? Izgulok, nehogy a bebim ido elott megszulessen. Sajnos kulfoldon vagyok meg egy ideig, nincs nagyon modomban orvost felkeresni.
2008. aug. 3. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg ez a tompa nyomás nem változik görcsé, esetleg nem vérzel, stb. addig szerintem nincsen baj. De ha személyesen nem is tudod most felkeresni a dokidat, legalább hívd fel, vagy a védőnődet, ők valamennyire biztos megnyugtatnak majd.
2008. aug. 3. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 26 hetes vagyok és én is érzem a tompa nyomást alulról. Kicsit olyan mintha feszitene és én is arra gondoltam hogy nyilik a méhszáj vagy ilyesmi, de nekem azt mondták hogy lehet hogy befordult a babó és a feje nyomja.
2008. aug. 3. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nekem is hasonlo gondolataim vannak, marmint, h nyyilik a mehszaj meg ilyesmik es az erzes is szo szerint ugyanaz. 1 hete voltam ultrahangon, ott mondtak, h a bebi mar fejjel lefele van, ugyhogy remelem, neked van igazad. Elso gyermek, szoval meg nincs tapasztalatom, azert is kerdeztem.
2008. aug. 4. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!