Lehet szules elojele?
Figyelt kérdés
Tegnap hasmenesem volt (vizes) egesz terhesseg alatt eloszor. 3 napja gorcsolget a hasam, tegnap este voltak 15 perces fajasok 3-4szer de meleg furdo utan elmult. Ma is gorcsolok neha erosebben-gyengebben es sokat kemenyedik a hasam. Meg a baba is feltunoen sokat rugdos. 37 hetes2011. jún. 14. 18:38
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha nem lesz gond addig akkor holnap feltétlenül menj el a nőgyógyászodhoz .És ha teheted hívd fel feltétlenül a védőnődet!
2/9 anonim válasza:
A mai görcsöket is mérted, hogy milyen időközönként voltak?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen mertem (tegnap) de nem hiszem h ezek fajasok mert minden 1 oraban jelentkeztek. Ma reggel semmi fajas csak neha szurkal lent meg nagyon eros feher folyasom van ami eddig csak kicsit volt/ az orvosom meg csak 19-en lesz a varosban/
2011. jún. 15. 10:49
4/9 anonim válasza:
A szurkálás valószínűleg attól van, hogy a baba helyezkedik a szülőcsatornába, a fehér folyás pedig lehetséges, hogy a nyákdugó
5/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem hozzatenni hogy valami nyulos feheres ize is jon belolem kissebb darabokban.
2011. jún. 15. 14:09
6/9 anonim válasza:
nekem is van folyásom de ha nagyon erös akkor nem feltétlenül nyákdugo hanem valamif ertözés is lehet,nekem streptococusb találtak.a nyákdugo nekem meg véres barnás volt és elég nagy darabokban jött ki,és ha melegviz hatására elmult a fájás akkor az csak joslo lehettt.hasmenés bármitöl nem feltétlenül a szülés elöjele.lehet az egy gyomor rontás vagy bármi nekem is volt vmelyik nap ugyanaz mint neked hasmenés meg fájás de semmi egyben vagyok.ha szülni fogsz azt ne félj ugyis megérzed,csak figyled a fájásokat mert ha rendszerezödik 5-10percre akkor az már biztos hogy nem joslo!JO SZÜLÉST KIVÁNOK!második babás 38hetes
7/9 Nikuska Vác válasza:
Az a nyákdugó darabokban, lehet elhúzod még 2 hétig, lehet már csak pár napig, vagy óráig. Nekem hajnalban ment el a nyákdugóm és 11:45-kor megszültem (39.-héten).A fájások v.színű jóslófájások, de mérjed őket:)
8/9 A kérdező kommentje:
egyenlore egyben vagyunk de ma kb 1 oran at kemeny volt a hasam es folyamatosan olyan erzesem van (altalaban ha ulok) h lent mintha feszitene szet. nagyon kellemetlen erzes. meg neha szurkal a koldokomnel is.
2011. jún. 16. 19:01
9/9 Nikuska Vác válasza:
Az már előjel:) Nekem is feszített odalent szülés előtt kb 2-3 héttel, csak a csontjaid, izmaid készülnek a szülésre. Pihenj sokat, lábakat pocóld fel. Még legalább 1 hetet bírj ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!