Hogyan indult be nalatok a szules? Hol voltatok, mikor, hany hetesen? Es volt e valami elojele az elotte valo napokban?
Előjele (jóslófájások) nem voltak.
Az első gyerekemet 1 nappal a kiírt előtt szültem, a másodikat 2 nappal a kiírt időpont előtt. Mindkétszer reggel kezdődtek a lájtos fájások, kb 10-12 perces időközönként.
Persze itthon voltam mindkétszer.
Szia. Pont 39 hetesen. Első gyerek, nem volt előtte való nap semmi előjele... Lefeküdtem aludni, és hajnali 4-kor ébredtem egy nagyon erős fájásra, és rémülten láttam, hogy 3-4 percesek voltak már. Szóval nálam rögtön így indult. Még feküdtem az ágyban, és vártam egy órát, de 3-4 percesek voltak, közben sms-eztem a szülésznőmmel, hogy mi legyen.
Visszaírt, hogy nyugodtan zuhanyozzak le és induljunk el be a kórházba. Negyed 8-ra értünk be, fél 10-kor megszületett a lányunk. :)
Hétfőn elment a nyákdugóm.Semmi fájás,semmi jósló.
Kedden megvizsgált az orvos és már 2 ujjnyira nyitva voltam./ekkor sem voltak még fájásaim/
9 órakor burkot repesztett és 15-kor 40+2 hétre megszületett a kisfiam.
Én végig tudtam, hogy a 38. héten megszülök.
Különleges eset vagyok:
33. héttől már voltak jóslóim (napi 3-4 alkalommal mensesgörcs-szerű és keményedések).
Szülés előtt 2 nappal órákon át tartó 5 perces enyhe, de 40-50 másodpercig tartó fájásaim voltak, amik végül nem erősödtek és elmúltak.
2 nap múlva reggel az orvosi vizsgálat előtt is voltak jóslóim, de ezek utána felerősödtek, alig tudtam hazamenni a vizsgálat után.
Délutánra erősödtek, hasmenésem volt.
Este mentem CTG-re a szülésznőhöz, akkor megvizsgáltak, de még nem eléggé tágultam, így itthon kádban vajúdtam egész éjjel, csak az volt a baj, hogy nem rendszeres, percre pontos, hanem össze-vissza (2-35-7 percesek) fájásaim voltak, hajnalra már jó erősek voltak és egy percig is eltartottak. 2-3 cm-re voltam már kitágulva mire hajnali fél öt körül beértünk a szülőszobára, ahol burkot repesztettek (ez után sem voltak rendszeresek a fájások 1-2-3-5 percesek, de még tovább erősödtek) és 3 óra múlva már a kezemben volt a kisfiam!
1.: elment a nyákdugó és elkezdet csordogálni a mvíz. Gyengén fájtam, két héttel a kiírt dátum előtt.
Otthon, miután páromtól elköszöntem, és bement dolgozni.
Előjel? Semmi.
2.: 7nappal a kiírás után, a szülőszoba előtt olvastam, amikor éreztem idő van:) éjjel.
Előjel, semmi. Hetek óta vaklármáztunk:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!