Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan anyuka aki császár...

Van olyan anyuka aki császár után 16-17 hónappal simán szült?

Figyelt kérdés
Az én orvosom nem engedi a sima szülést, mert szerinte kockázatos. A hegemmel nincs semmi gond. 35 hkm

2014. júl. 14. 10:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem is az a fontos, hogy egészséges babám szülessen. Már írtam nagyon nehezen épültem fel a császárból,ezért félek tőle.
2014. júl. 14. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Megértelek, én is nehezen épültem fel a császárból. És valóban, ahogy az egyik hozzászóló írta, neked még ott se volt a baba, hogy elterelje a figyelmedet a fájdalomról :( A sima szülés után meg másnap már úgy voltam, mintha nem is szültem volna. De sajnos ezt nem mi döntjük el, még ha hüvelyi szülésre is készülünk, bármikor előfordulhat, hogy valami miatt mégis császár lesz. Most várom a harmadikat. Megtapasztaltam ezt is, azt is. Tudom, hogy mit szeretnék, hogyan szeretnék szülni. De azt is tudom, hogy ha mégsem alakul, igazából csak az a fontos, hogy a baba és én is rendben legyünk a végén. Mert amikor a babát betolják melléd a rooming - in - be a császár másnapján, és azt mondják, hogy itt van, gondoskodj róla, akkor elfelejted, hogy mennyire fáj, és hogy szét akarsz szakadni éppen. Az első babámnál így volt. A másodiknál ugye nem, ott szerencsére jól sikerült a szülés, még a gátmetszés is minimális volt csak, tudtam tőle ülni is. Na, csak azt akartam mondani, hogy ha muszáj a császár, akkor is könnyebben viselhető a fájdalom utána, ha ott van melletted a baba, akiről gondoskodni kell. Nehéz elképzelni, de tényleg...
2014. júl. 14. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Az első császár után én is nehezen épültem fel, sokáig fájt mindenem. A másodikat sokkal könnyebben viseltem, a harmadik pedig meg sem kottyant. A nővér is csodálkozott, hogy milyen könnyen veszem az akadályokat. A negyedik viszont maga volt a pokol.

Én a Te helyedben, előéleteddel nem hajlanék a hüvelyi szülés felé. Közhely, de tényleg igaz, hogy a baba jelenléte sok mindent feledtet, Ő a legjobb fájdalomcsillapító.

2014. júl. 14. 13:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is a válaszokat! Mindenkit felpontoztam.
2014. júl. 14. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:

"Amint megszületik és felsír a gyermeked, már egyáltalán nem fog számítani, hogyan jött a világra"

Ez nem igaz, első császáromat a mai napig nem dolgoztam fel kőkmeényen végigvajúdtam két napot és az utolsó pillanatban vittek műteni, ez 5 éve volt! Másodiknál tudtam,hogy császár lesz, egyáltalán nem viselt meg!

2014. júl. 16. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!