Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 7 hónappal újabb...

Császár után 7 hónappal újabb terhesség?

Figyelt kérdés
Volt valaki olyan helyzetben, hogy ilyen hamar újra babát várt?
2014. jún. 11. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nagynéném volt így. Egészségesek a gyerekek. :)
2014. jún. 11. 08:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Sőt pontosítok, ő mégkorábban esett újra teherbe. Majdnemhogy 2 év alatt 2-szer császározták. Nem akarták ilyen hamar, de becsúszott.
2014. jún. 11. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
A kolléganőmnek is így volt, fél év után lett újra terhes. A dokija állítólag nagyon leszidta, de nem lett semmi baja neki sem, és a babának sem.
2014. jún. 11. 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm! Az elején volt egy kis gubanc, miután emeletre cipelte fel a 8 hónapos kislányát babakocsiban ülve, el is kezdett vérezni. De nem volt komoly gond. Azóta már 4,5 éves a nagyobb, és a kicsi is most töltötte be a 3-at. Teljesen egészségesek!
2014. jún. 11. 09:23
 5/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
Mikor kórházban voltam, láttam ilyen esetet, de csak akkor írom le, ha nem vagy (vagy nem te vagy) terhes, mert riogatni nem akarlak. Ha csak előzetesen szeretnél tapasztalatot gyűjteni, akkor leírom.
2014. jún. 11. 09:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden tapasztalat érdekel. Magam miatt kérdezem, bár nem vagyok várandós. Csak ennyi idő telt el, és szeretnénk majd kistesót, és kíváncsi vagyok, ki mennyire korán merte bevállalni a köv. várandósságot.
2014. jún. 11. 09:53
 7/8 Vilcsianyuja ***** válasza:

Jó, akkor megírom, elég ijesztő a sztori, de a bajok nem feltétlenül abból fakadtak, hogy hamar jött a tesó.

Egy kismama a második gyerekét császárral szülte, majd kb. három hónapra rá teherbe esett. Volt komplikáció is, placenta praevia, ami miatt vérezgetett, és a terhessége közepétől kórházban kellett lenni. (Két gyereket otthon hagyva, ráadások a kisebbik még annyira pici volt...) 31-32. hét környékén rossz lett a lepényi áramlás, úgyhogy megcsászározták, egy-két hétig úgy tűnt, nagyjából minden rendben, a picúr is szépen fejlődött a PIC-en, de a kismama, mikor jött a babához, elkezdett ömleni a vér belőle, sürgősen ki kellett venni a méhét.

No, ez azért ultra negatív példa, mert több minden összejött.

Mire te teherbe esel, lehet, hogy már 1 éves is elmúlik a babád. De ha komolyan kistesót terveztek, mindenképp menj el dokihoz, nézesd meg a heged, és kérd ki a véleményét.

2014. jún. 11. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia nekem van egy 13hónapos kislányom és nem sokára megszületik a hugica. Semmi probléma nem volt a terhességem alatt.... A császár hegem már teljesen begyógyult. Néha húzodik a heg de semmi küll. De azért még várjatok pár hónapot :) 37hkm
2014. jún. 11. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!