1 hónapja szültem császárral. Első baba. Az orvos szerint 1 hónappal császár után már lehet nem életet élni. Szeretnék tapasztalatokat. Van itt olyan aki 1 hónappal császár után már szeretkezett?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 10:47
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes kivárni a 6 hetet, császár után főleg! Ennyi idő kell, mire a méheden lévő hatalmas seb valamennyire regenerálódni tudjon!
2/4 anonim válasza:
a 6hetet meg vártam de a második császárom után nagyon fájtak az első együttlétek.
3/4 anonim válasza:
Én még nem hallottam olyan nőgyógyászról,aki nem 6 hetet javasolt.De mivel ez egy átlag,gondolom 5 hétnél már nem lenne baj,de én azért mindkétszer kivártam(kivártuk) a kontrollt hogy tudjam hogy minden ok.
4/4 anonim válasza:
Szerintem, is okosabb kivárni a 6 hetet, a méhseb és a műtét helye miatt. Nehogy valami fertőzést elkapj. (Nem azért, mert a párodról feltételezem, hogy nem tiszta, de ilyenkor a hasznos baktériumok is kárt okozhatnak, ha túlsúlyba kerülnek.) Addig más módon kéne egymást szeretnetek.
(Egyébként egyebek között ezt beszéltük a sógornőmmel tegnapelőtt, ő császáros volt, én pedig augusztusban szülök, lehet, hogy császárral. Mondta, hogy nekik is szigorú 6 hét tilalom volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!