38 hetes kismama vagyok. Méhszájam egy ujjnyira van nyitva. Pénteken töltöm a 39 hetet, a dokim burokrepesztéssel indítaná a szülést, semmilyen különösebb oka nincs, csak hogy már elég érett a baba, hogy kijöjjön. Nem tudom, hogy bele menjek-e?
Figyelt kérdés
Első babámat mindenféle indítás nélkül szültem. Félek, hogy itt máshogy lesz, ha burokrepesztéssel indul a szülés. Véleményeket szeretnék, hogy akinek volt ilyen az mennyiben más. Köszi2014. júl. 8. 12:33
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, azt hiszem nem megyek bele, jöjjön akkor amikor a baba szeretné. :-) Utolsó válaszoló és te melyik kórházba fogsz szülni?
2014. júl. 8. 22:24
12/14 anonim válasza:
Szegeden. De persze nem kötelező, és nem is biztos, csak ha a vizsgálat alapján úgy látja, hogy lehet. Én az elsőt 38 hetesen szültem, a doki azt mondta ez a baba még hamarabb fog jönni, most 38+2 vagyok. Nem tudom, én is tartok tőle.
13/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyenkor egy "célzott vizsgálattal" úgy meg tudnak piszkálni, hogy beindul. :(
14/14 anonim válasza:
Nekem a 41. héten ajánlotta fel a doki, mert semmi jele nem volt hogy ki akarna jönni. Én akkor belementem, szerencsére, mert mikor megszületett kiderült hogy baktériumfertőzése lett a méhben, 26 óráig inkubátorban volt, 5 napig antibiotikumot kapott. Szóval nálunk azért már ideje is volt, és örülök hogy nem maradt bent még pár napot.
A 39. héten azért én még nem indítanám, megvárnám legalább a 40. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!