Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől lehet ez? Fertőzés vagy...

Mitől lehet ez? Fertőzés vagy szülés jele?

Figyelt kérdés
Ma voltam Nst vizsgálaton.Haza értünk és lepihentem.A pihenésből felkelve elmentem pisilni és egy közepes mennyiségű sötétebb halvány folyás volt a wc papíron.Nagyon fáj mindenem,a hasam kőkemény és élesen szúrkáll.Mi ez?
2010. jan. 6. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2010. jan. 6. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Simán lehet szülés jele is, vedd komolyan, nehogy úgy járj mint én, hogy 34 hetesen megindult a szülés, csak nem voltak rendszeresek a fájások, én meg vártam-vártam, felhívtam a kórházat, nem vették fel, gondoltam menjünk be e férjemmel nehogy szülés legyen, bementünk erre jól lebactak, hogy miért csak éjfélkor mentem be amikor 7 kor kezdődött a fájás.Hát azért mert nem volt rendszeres, de mire beértünk a kórházba 5 percesek lettek.Szerencsére visszafogták, de egy hét múlva megszültem.
2010. jan. 6. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Simán lehet a szülés jele. Nekem csütörtökön az NST semmit nem mutatott, péntek hajnalban hasonló tünetek jelentkeztek, estére meglett a baba. Gratulálok nektek.
2010. jan. 6. 23:22
 4/10 A kérdező kommentje:
40+2 hetes vagyok.Darabokban halvány piros folyás jön ki.Nincsenek Fájásaim csak egy ponton szúr a hasam.Ma estére ha nem múlik akkor bemegyünk a kórházba.Ma lehet jön a védőnő és megmutatom neki,mert lefényképeztem.Múltkor gyulladás miatt írtak fel hüvely tablettát.
2010. jan. 7. 10:15
 5/10 A kérdező kommentje:
A medence csontom fáj a hüvelyemnél.
2010. jan. 7. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem várnék védőnőre. Az én védőnőm nem orvos, gondolom, a tiéd sem. Legalább a kórházat vagy az orvosodat hívd fel MOST, de én biztos bemennék a kórházba, az a tuti.
2010. jan. 7. 10:54
 7/10 A kérdező kommentje:
be megyünk azt megírom,hogy mi a helyzet ha kiengednek.
2010. jan. 7. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
40+2 hetes vagy?Akkor tuti nemsokára szülés lesz! Azonnal vedd fel a kapcsolatota szülészorvosoddal!Miért engednének haza 40+2 hetesen? Majd persze hazajöttök a babával!:)
2010. jan. 7. 14:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Már felvettem a kapcsolatot vele,de csak annyit mondott,hogy 13.-án menjek vissza,de ha addigra sem indul meg a szülés akkor kell a szülészeten jelentkeznem.

Hogyan néz ki a nyák dugó?

2010. jan. 7. 15:42
 10/10 A kérdező kommentje:
39 hetesen szilveszter után 10 perccel bementem a kórházba és megvizsgáltak,hogy mi az oka a vérzésnek és utánna haza engedtek.
2010. jan. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!