Mitől lehet ez? Fertőzés vagy szülés jele?
Figyelt kérdés
Ma voltam Nst vizsgálaton.Haza értünk és lepihentem.A pihenésből felkelve elmentem pisilni és egy közepes mennyiségű sötétebb halvány folyás volt a wc papíron.Nagyon fáj mindenem,a hasam kőkemény és élesen szúrkáll.Mi ez?2010. jan. 6. 21:52
2/10 anonim válasza:
Simán lehet szülés jele is, vedd komolyan, nehogy úgy járj mint én, hogy 34 hetesen megindult a szülés, csak nem voltak rendszeresek a fájások, én meg vártam-vártam, felhívtam a kórházat, nem vették fel, gondoltam menjünk be e férjemmel nehogy szülés legyen, bementünk erre jól lebactak, hogy miért csak éjfélkor mentem be amikor 7 kor kezdődött a fájás.Hát azért mert nem volt rendszeres, de mire beértünk a kórházba 5 percesek lettek.Szerencsére visszafogták, de egy hét múlva megszültem.
3/10 anonim válasza:
Simán lehet a szülés jele. Nekem csütörtökön az NST semmit nem mutatott, péntek hajnalban hasonló tünetek jelentkeztek, estére meglett a baba. Gratulálok nektek.
4/10 A kérdező kommentje:
40+2 hetes vagyok.Darabokban halvány piros folyás jön ki.Nincsenek Fájásaim csak egy ponton szúr a hasam.Ma estére ha nem múlik akkor bemegyünk a kórházba.Ma lehet jön a védőnő és megmutatom neki,mert lefényképeztem.Múltkor gyulladás miatt írtak fel hüvely tablettát.
2010. jan. 7. 10:15
5/10 A kérdező kommentje:
A medence csontom fáj a hüvelyemnél.
2010. jan. 7. 10:17
6/10 anonim válasza:
Én nem várnék védőnőre. Az én védőnőm nem orvos, gondolom, a tiéd sem. Legalább a kórházat vagy az orvosodat hívd fel MOST, de én biztos bemennék a kórházba, az a tuti.
7/10 A kérdező kommentje:
be megyünk azt megírom,hogy mi a helyzet ha kiengednek.
2010. jan. 7. 12:58
8/10 anonim válasza:
40+2 hetes vagy?Akkor tuti nemsokára szülés lesz! Azonnal vedd fel a kapcsolatota szülészorvosoddal!Miért engednének haza 40+2 hetesen? Majd persze hazajöttök a babával!:)
9/10 A kérdező kommentje:
Már felvettem a kapcsolatot vele,de csak annyit mondott,hogy 13.-án menjek vissza,de ha addigra sem indul meg a szülés akkor kell a szülészeten jelentkeznem.
Hogyan néz ki a nyák dugó?
2010. jan. 7. 15:42
10/10 A kérdező kommentje:
39 hetesen szilveszter után 10 perccel bementem a kórházba és megvizsgáltak,hogy mi az oka a vérzésnek és utánna haza engedtek.
2010. jan. 7. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!