Szülés utáni szex miért csak 6 hét után lehetséges a gátseb vagy a fertőzés miatt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 16:24
1/6 anonim válasza:
Is-is. Meg szülés után sokáig vérzik is az ember, és ugye vérzésnél nyitottabb a méhszáj.
2/6 anonim válasza:
micsoda hülyeség ez?!? én mán másnap toltam az asszonyt, majdnem bennt a korházban is, csak ránknyitott a növér...
különben meg ha nem kész még a luka, adjad neki análba....
3/6 anonim válasza:
Kedves 17.11-es!Anyádnak kellene adnod szájba...és innen elhúznod a p*csába,te kretén!
4/6 anonim válasza:
Elméletigel annyi idő, míg bezáródik a méhszáj, és visszaáll a szervezet.
Én úgy godnolom, hamár nem vérzel, nem váladékozol, és kész vagy rá, lehet próbálkozni-védekezés mellett.
Mi 4 hetet vártunk, semmi baj nem lett.
5/6 anonim válasza:
A szülés után azért ajánlott várni 6 hetet a nemi élettel, mert a méh falán a placenta helyén egy nagy nyílt seb van, aminek be kell gyógyulnia.
17.11-esnek: Apád is inkább adta volna análba anyádnak, mert akkor nem írogathatnád a hülyeségeidet.
6/6 anonim válasza:
A gátsebből kiállhatnak még szúrós végű cérnaszálak/csomók, amik addigra leesnek, vagy felszívódnak (partnernek kellemetlen lehetne...), és a placenta helyén a nyílt sebnek is be kell gyógyulnia. Elméletileg amikor abbamarad a vérzés, az a seb gyógyulását jelenti, és ha ez hamarabb van, mint 6 hét, akkor nem kell kivárni, de érdemes megvárni, amíg a kontrollon rábólint a doki. Egyébként csak a teljes nemi közösséget kell kerülni, kis fantáziával van lehetőség erre-arra. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!