Anyukám bennt szeretett volna lenni a szülésnél! Én nem szeretném, gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat segít anyagilag és egyébként is, és nagyon várja a babát. Azt megbeszéltük, hogy ő visz be minket a korházba, de ő azt is megbeszélte a dokival(az ő dokijához járok), hogy ő is bennt lesz a szülésnél. Meg sem kérdezett minket, hogy mi mit szeretnénk a párommal.
Most megtudta a tesómtól, hogy mit gondolok és nagyon megbántódott. Nem vagyok már kisgyerek és jobb szeretnénk , ha a párommal "kettesben" lehetnénk a szülő szobában.
Nagyon rosszul érzem magam mert nekem kellett volna megmondanom, de most már ez van.
Az ismerősök meg egyébként is furcsálták, hogy mindenhova kisérget annak ellenére, hogy nem kértem és a párom is ott van mindíg.
Most én vagyok a gonosz?
2008. aug. 2. 16:10
11/11 anonim válasza:
Szia. Szerintem igazad van, ezen anyukádnak túl kell tennie magát. Én is tuti hülyét kapnék, ha ő beszélne az én dokimmal (akkor is, ha ugyanaz)!!!! Szerintem magától kellene félre állnia, hiszen ti most már egy család lesztek a pároddal és a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!