Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jászberényi kórházban, melyik...

Jászberényi kórházban, melyik dokit, szülésznőt ajánljátok?

Figyelt kérdés
Mennyi pénzt adtatok szüés után nekik?
2010. jan. 6. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Orvost nem tudok ajánlani, mert Zrupkó volt az orvosom, ő ugye már nincs ott.

Szülésznő mind rendes, én mégis Kele Andit ajánlanám, nagyon aranyos, nagyon tudja a szakmáját, lelkiismeretes, a telefonja mindig be van kapcsolva, bármikor hívhattam.

15e-et adtam neki, másfél éve. Többet érdemelt volna, legszívesebben a doki részét is neki adtam volna....

2010. jan. 8. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem Dallos volt az orvosom,teljesen meg voltam vele elégedve.A szülésznő pedig egy Emese nevű hölgy volt.Őt tiszta szívből tudom ajánlani,nagyon kedves,nagy tapasztalatú,türelmes ember.Én kellemesen csalódtam mindkettejükben.

Doki 30e,szülésznő 10e.

2010. jan. 8. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, igen Emese is nagyon aranyos, azt hiszem, h Nagy Emesének hívják.

Andin kívül egyedül ő jött be hozzánk az osztályra, megnézte a babákat, és leült az ágyakra beszélgetni.

Nagyot néztem...

A csecsemősök meg szerintem állati bunkók, azoknak nem adtam semmit, szopi előtt megtömték a gyereket táppal, még ott volt a száján a maradék, mikor kihozták, senki nem segített a szoptatásban, ilyesmik. Tiszta ágyneműt úgy kaptam, h én lehúztam a sajátomét, kivittem, és kunyiztam másikat, amit felhúztam. Nem Hilton, ezt én tudom, de legalább annyit megtehettek volna, h hoznak, mikor már háromszor kértem...

2010. jan. 8. 17:17
 4/4 anonim válasza:

Szia! Nekem is Zrupkó Feri volt az orvosom, az ügyeletes szülésznő pedig nálam is EMESE így csupa nagybetűvel, mert egy tündér szerintem. Mindkettejükkel nagyon meg voltam elégedve szakmailag és emberileg is.

A többi dokit meg szülésznőt nem ismerem.

70-et és 20-at adtam, azt hiszem...

Minden jót a babaváráshoz!

2010. jan. 9. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!