Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hagynak természetes úton...

Hagynak természetes úton szülni, ha magas a vérnyomásom?

Figyelt kérdés
165/100 már hetek óta, pár napom van még hátra. Egyre idegesebb vagyok.
2010. jan. 6. 15:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Valóban, elég hamar magas lett a vérnyomásom, már a 15-ik héttől. Fehérje nincs a vizeletemben. Azért nem írtam a gyóygszer nevét, mert nem Magyarországon élek, itt más orvosságok vannak forgalomban. Egyébként "methyldopa". Az orvos ma sem tartott benn a kórházban, pedig 160/110-et mért a szülésznő. Hazaküldött, azzal, hogy naponta járjak be mérésre. Kedden töltöm a 40-ik hetet és 37 éves vagyok, harmadik szülésre készülök. És borzasztóan vizes vagyok, mindenem.
2010. jan. 8. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor ott lazábbak jóval mint itthon.Én sem tartottam fontosnak hogy bent feküdjek, borzalmas volt.

Szép szülést neked.

2010. jan. 9. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:
hát nem jó, ha ilyen magas a vérnyomásod. oxigénhiányt okozhat a babánál. nemértem, mire várnak. nekem magas volt, de dopegyttel helyre jött, de hosszasan vajúdtam, és végül meg is indították, pont a magas vérnoymi miatt. és hipotón lett a babám, jártunk dévény terápiára is. hálistennek már rendbe jött.
2010. jan. 9. 12:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Na szia!Mi újság veletek, ha még véletlen olvasod a kérdésed???Kíváncsi vagyok hogy vagytok?Hogy alakult a szülésed?

Egyik válaszoló.

2010. jan. 18. 11:26
 15/18 A kérdező kommentje:
2010. jan. 20. 10:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, fenttebbi linken elolvashatjátok, hogyan alakultam. Egyébként a babucim neve Andris lett, 4300 gr és 55 cm.
2010. jan. 20. 10:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Először is gratulálok a babához.Sok egészséget nektek!!!

Sajnálom hogy így alakult.Én vagyok aki szintén magas vérnyomással küzdöttem, és kórházban is voltam vele, és már tíz szem gyógyit szedtem a végén.

Megmondom őszintén, a soraidat olvasva amit belinkeltél, meggyőződtem hogy tényleg nem játék ez a fránya vérnyomás!Akkor én még szerencsésebb voltam hogy így szemmel követtek.

Most már akkor örüljetek a babáddal egymásnak!!!

2010. jan. 21. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok és sok egészséget Nektek! Egyik válaszoló vagyok (már nem tudom hányadik). Én is császáros voltam! A lényeg hogy egészségesek vagytok! :)

Minden jót és jó babázást (újra:))

2010. jan. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!