Van valami súly-magasság határ, ami alatt nem engedik természetes úton szülni az anyát? Én kb.150 cm magas vagyok,40 kg körül.
Ilyen nincs sztem.
a medence mérete és az anya egészségi állapota - esetleges mütéti törések és rosszul forrott hegek a medencében - gátolják a h.szülést.
nálad nincs ilyen kicsit alacsonyabb vagy az átlagnál de ez még nem ok a császárra.
Én 157 cm magas vagyok 55 kiló körül. Két gyermeket szültem simán. Nem az a lényeg, hogy mekkora vagy, hanem, hogy a medence tágul-e egyáltalán.
Hanyadik hónapban jársz és mennyi híztál?
most irja hogy még csak tervezik
ne aggódj nem lesz semmi baj!
Szia!
Én is 150cm körül vagyok, igaz én 50kg voltam terhesség előtt. Ikreim lettek és természetes úton szültem őket. MOndanom sem kell hatalmas hasam volt, egyenként 2,5kg-ot nyomtak. 35.héten születtek. Semmi probléma nem volt. Sok sikert a babához és csak pozitívan álljatok a dolgokhoz. Akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!