Hagynak természetes úton szülni, ha magas a vérnyomásom?
Amikor én szültem, mellettem szült egy kismama, iszonyú magas vérnyomással, terhesgondozásra soha nem járt, vérnyomását nem kezeltette stb
Mikor bejött a kórházba, már 2 perces fájásai voltak. Kapott egy lórúgásnyi vérnyomáscsökkentőt és jó nagy letolást, de természetes úton szülte meg kb 1-1,5 óra alatt a babáját.
Nekem is ilyen magas volt a végére a vérnyomásom.Volt hogy 180 is volt.Három héttel a kiírás előtt befektettek emiatt.Mindig emelték az adagot, a végére már 10 szemet szedtem.Én is féltem hogy nem tudok természetes úton szülni, de azt mondták hogy csak extrém magas vérnyomás esetén császároznak.
Kiírás előtt három nappal úgy döntöttek a dokik hogy megindítják a szülést a sok gyógyszer miatt, és természetes úton lett meg a kisfiam.
Reggel mérték, 120/70 volt, aztán csak mikor vége lett a szülésnek, akkor 130 volt, közben nem is nézték.Ne aggódj, csak ez miatt szülhetsz, de erre már kellene szedni gyógyszert szerintem is.
A védőnő, doki, mit szól ehhez a vényomáshoz?Hogy hogy nem írtak rá valamit?
4 hós baba anyukája
Mennyi időd van még hátra a szülésig?
Az nagyon sok sajna, és te mérted magadnak, vagy mérték?
Milyen gyógyszert szedsz.Mondom, én már 10 szemet szedtem, 5 szem dopegytet, meg 5 szem másik faját, és úgy volt 130-120 körül.
Egyik előző válaszoló voltam.
Ja és egyébként nálam is hamar jelentkeztek a vérnyomásproblémák, a 16. héten, de kb. a 20. héttől ment egyre feljebb.Semmi bajunk nem lett, a baba is egészséges lett, a méhlepényem is csak 1 es érettségű volt, míg más alacsony vérnyomású kismamáknak meg már a 30 .héttől hármas.És nem volt fehérje a vizeletemben, ami nagyon fontos.Viszont írtó vizes voltam, igaz nyár volt.És nálad sincs ugye fehérje, mert az már toxémia jele lehet.Ha nincs, akkor simán magas lett a vérnyomásod a terhesség miatt.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!