Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan és miket pakoljak be a...

Hogyan és miket pakoljak be a szüléshez?

Figyelt kérdés

A védőnő azt mondta, hogy 2 táskába pakoljak: egyikbe azokat, amik a szülőszobára kellenek, a másikba pedig, amik külön kelleni fognak a kórházi napokra.

Eddig érthető, de akkor ezek szerint mind2 táskába lesz az én cuccomból is és a babáéból is!(?)

Leírom mi van a papíron

Szülőszobára:

2 papucs, tusfürdő, wc-papír, törölköző, terheskiskönyv, leletek, szem.ig., hálóing, a babának pléd v. törölköző, sapka, babaruha

Másik táskába:

tusfürdő, sampon, fogmosófelszerelés, kozmetikumok, törölköző, evőeszközök, pohár, szalvéta, hálóing, köppeny, fehérneműk, betét, mellszívó, szoptatós tea, kiskönyv, leletek, ház.anyak.kiv., apasági nyilatkozat, szem.ig.

Jó lesz ha így pakolok be, vagy máshogy kellene? Kell még valamit valamelyik táskába tennem, ami nincs a listán? Köszönöm!

2014. júl. 1. 17:14
 1/3 A kérdező kommentje:
a meg ugye a másik táskába még a babának a ruhái, pelenka, popsitörlő, alkohol a köldökére. (?)
2014. júl. 1. 17:33
 2/3 anonim válasza:
0%
Felesleges megkérdezned, tanuld meg használni a keresőt, rengeteg kérdés volt ezzel kapcsolatban.
2014. júl. 1. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a két pakk elvileg rendben van.Én mondjuk nem tennék ugyanolyan dolgot kettőbe, pl.tusfürdő, papucs. Szülés után ezeket simán áttenném a másik csomagba. A szüléses pakkba a babának nem tennék, csak ruhát, legalábbis nálunk ők fürdették, csak azt kérték.Sapka nem kellett, nagyon meleg volt a csecsemők miatt. A második pakkba mellre krémet, illetve mellbimbóvédőt tehetsz,ha ott engedik.A házassági a.k.-t + apasági nyilatkozatot nem értem, vagy ez vagy van. Hogy bent mit adnak a babának, azt a kórháztól kellene megérdeklődnöd.
2014. júl. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!