Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szüléshez mennyire...

Természetes szüléshez mennyire kell megborotválkozni?

Figyelt kérdés
Teljesen csupaszra kell, vagy elég csak alul, fent maradhat minimális rövid szőr?
2014. jún. 4. 21:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
A szülésznő leborotvál, felesleges neked bajlódni vele nagy pocakkal. legalábbis nálunk ez a szokás, ha megvagy borotválva akkor is átborotválnak, nem ciki.
2014. jún. 4. 21:31
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

elvileg ott lefognak borotválni,

legalábbis itt úgy van

2014. jún. 4. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Én csupaszra borotváltam magam,ne ott vacakoljunk vele,meg nekem ez fontos volt,terhesen is szőrtelenítettem,de a kórházban is leborotválnak,ha szőrös vagy.
2014. jún. 4. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Teljesen, de ott megcsinálják akkor is, ha előtte 20 perccel szedted le.
2014. jún. 4. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha le van szedve (normálisan) akkor mégis miért borotválnak át? Bocsi, de nem értem.
2014. jún. 4. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Hogy tudjátok ti borotválni magatokat, én már nem férek hozzá..:D férjem hajnyírójával úgy ahogy le tudom nyírni, de borotvával már nem tudok behajolni a lábam közé, hogy mindenhova odaférjek :D
2014. jún. 4. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincs nagyon nagy pocakom így a 38. hétben, úgy szoktam, hogy tükörben nézem állva , féllábbal a kád szélére állva. A doki miatt mindig leborotválom magam, nekem ciki lenne ha nem rendezetten látna, csak azt nem tudom mennyire lehet meghagyni felül egy kis szőrt, csupasz nem szivesen vagyok.
2014. jún. 4. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:
3 hete szultem, engem nem borotvaltak a korhazban kulon.
2014. jún. 4. 22:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyebkent azert kell teljesen csupaszra, mert elore nem tudni, h lesz-e csaszar esetleg.
2014. jún. 4. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Én a székesfehérvári kórházban szültem két éve, itt ha normálisan leszeded alul a szőrt, akkor nem borotválnak át. Amikor beindultak a fájások,akkor szedtem le teljesen csupaszra, mielőtt bementünk a kórházba. Párom ellenőrizte is, mert ugye Én nem láttam, csak érzésre tudtam megcsinálni. A szülésznő megkérdezte leborotváltam-e, majd meg is nézte. Azt mondta, hogy rendben van, nem nyúl hozzá, leszedtem úgy ahogy kell. A lényeg, hogy alul a hüvely környékén teljesen csupasz legyél. Ha nincs rendben úgy ahogy meg tudod otthon csinálni biztosan átborotvál, de amúgy szerintem nem.
2014. jún. 4. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!