Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szüléshez mennyire...

Természetes szüléshez mennyire kell megborotválkozni?

Figyelt kérdés
Teljesen csupaszra kell, vagy elég csak alul, fent maradhat minimális rövid szőr?
2014. jún. 4. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a végén 2 naponta megcsináltuk. Nekem hatalmas pocakom volt a végére, a férjem borotvált. Tetszett neki a feladat :)
2014. jún. 5. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:
De miért kell behajolni? Ha a papírral meg tudod törölni a puncidat, akkor le is tudod borotválni, ha kézzel elérsz. Lehet érezni, hogy hol kell borotválni..
2014. jún. 5. 10:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Na ha már így belementünk a témába, nem tudom kinél mi a szokás higiéniai szempontból, de "Nagyon fontos, hogy már a kislányokat meg kell tanítani a fenéktörlés helyes irányára (NE a hüvely irányába törölje a fenekét)" ergo hátulról nyúlok be a két lábam között a csiklóhoz és onnan törlök hátrafelé...na ez nekem pár hónapja már nem megy...:D és csak úgy kényelmes ha elölről nyúlok be namár most így kb megintcsak akadályozva vagyok és max elöl tudnék megborotválkozni a hüvelybemenetem környékén, meg "hátrébb" már nem érek...:D
2014. jún. 5. 12:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én mindig leszedem csupaszra, terhesen is, szülés előtt is, csak akkor már inkább csak érintés alapján ment a dolog.

Az előkészítés alatt rám nézett a szülésznő, azt mondta jó leszek úgy (még jó, hiszen friss volt).

Úgy mész be szülni, ahogy akarsz, ha akarják, majd leszedik gát tájékon, én örülök, hogy nem egy idegen borotválta az alfelemet, bár tudom, szülés közben ez a legkisebb gond.

2014. jún. 5. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!