Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléshez milyen köntöst...

Szüléshez milyen köntöst vigyek be?

Figyelt kérdés
Szatén köntöst illik ilyenkor??Ha igen,nem baj,ha hosszú újjú?Júliusra várjuk a babát.

2014. jún. 17. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát max nem fogod fölvenni.... én aug elején szültem anno,a szobákba kb reggeltől estig tűzött be a nap és inkább meg se merném tippelni,hogy hány fok lehetett.A folyosón minimálisabban enyhébb idő volt és hát eszembe nem jutott a köntöst fölvenni (nah meg sok más anyukának se) mert örültem,hogy végre nem a saját izzadságomba úszok. Amúgy nem hiszem,hogy te lennél az egyetlen aki szatén köntöst vitt vagy vinne be.
2014. jún. 17. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet szatén köntös, hosszú ujjú, bármi, ami neked kellemes. De azért olyan legyen, amit nem sajnálsz, ha baleset éri, pecsétes lesz, stb. Viszont valószínűleg tényleg olyan meleg lesz, hogy nem fogod fölvenni.
2014. jún. 17. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én májusban szültem,és én sem vettem fel a köntöst olyan meleg volt...de nincs semmi baj a szaténnal.
2014. jún. 17. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem vettem fel a köntöst. Takarózni használtam, mert éjjel hűvös volt (mikroplüss). Szerintem semmi baj a szaténnal, bár azért lehet hogy ha egy szép darab, akkor félteném a helyedben.
2014. jún. 17. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyat viszel amilyen van vagy amilyet akarsz :) Első fiammal frottír köntöst vittem hosszú ujjút, szeptemberi baba. Használtam is, sűrűn lejártam, azt vettem fel. Most napok kérdése a tesó, pamut rövidujjú köntös van a táskában, addig tervezem felvenni, amíg lemegyek a szülőszobáról. A bentlét idejére rendes ruhát csomagoltam el.
2014. jún. 17. 13:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!Valószínű én is inkábbb nappal utcai ruhában leszek,akkor meg már nem is kell köntös. :-)
2014. jún. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!