Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kell szüléshez mentőt...

Mikor kell szüléshez mentőt hívni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 11:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha nincs más mód a kórházba jutásra és sűrű erős fájdalmaid vannak például, vagy vérzésnél én tuti hívnék.

Már aktuális a kérdés? Vagy csak előre gondolkodsz?

2014. ápr. 17. 11:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha erősen vérzel, (meconiumos) magzatvíz folyik. Ill ha nincs aki kocsival bevigyen. :)
2014. ápr. 17. 11:14
 3/21 A kérdező kommentje:
De mikor hívjak mentőt???? Ha elfolyik a magzatvíz?
2014. ápr. 17. 11:16
 4/21 A kérdező kommentje:
Serintem senki nem szivesen hurcol a kocsijával egy szülőnőt. Ami azt illeti én sem akarok érte fizetni amikor a mentő köteles bevinni.
2014. ápr. 17. 11:18
 5/21 anonim ***** válasza:
68%
én pest megyében lakom, a férjem Budapesten dolgozik...nem fog mindennapra szabit kivenni hogy várja otthon, hogy aznap talán be kell e vinnie...mivel más rokonom meg nincs a környéken, a leggyorsabb, ha mentőt hívok. Én pl ezért mentővel fogok bemenni, ha csak nem éjjel vagy hétvégén megy el a víz.
2014. ápr. 17. 11:22
 6/21 anonim ***** válasza:
43%
A mentő csak életveszély esetén köteles bevinni. Egy szülő nő nincs életveszélyben.
2014. ápr. 17. 11:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Én első gyereknél mentőt hívtam, mert elfolyt a magzatvíz és egyedül voltam otthon. Nagyon kedvesek voltak a mentősök velem.

(Esztergomban szültem)

2014. ápr. 17. 11:24
 8/21 anonim ***** válasza:

Ismét első...

Egyébként a mentő központos úgyis kikérdez, hogy mi a helyzet és nyilván, hogy ha van egy sürgősebb eset, ahova kell a mentő, akkor hozzád később fogják küldeni, ha nem nagy a baj.

2014. ápr. 17. 11:26
 9/21 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést.
2014. ápr. 17. 11:28
 10/21 anonim ***** válasza:
akkor is köteles kimenni, ha bepánikolsz, rosszul leszel, vagy épp szorulásod van, mindenképp ki fognak menni ha kihívod őket és bevisznek, max priorizálnak...és én akkor fogom kihívni őket ha elfolyt a magzatvíz, ha csak az orvosom másként nem mondja.
2014. ápr. 17. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!