Mikor kell szüléshez mentőt hívni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 11:11
21/21 anonim válasza:
Már megbocsásson a világ! Nem akartam én sem ott szülni amikor hívtam. Egyedül voltam, hajnal volt, férjem dolgozott, nem ért volna haza. De ha haza is ér, akkor sincs autónk, családtól messze lakunk (150 km) és ott sincs autó. Szomszédokkal nem vagyok olyan viszonyban, nem is nagyon ismerem őket... taxival meg akkor még nem is mentem volna, eszembe sem jutott. A másodiknál taxival mentünk a férjemmel együtt. Taxis nem is tudta, hogy szülni megyek (akkor nem folyt el még a magzatvizet), mert "fegyelmezett" voltam és akkor volt még időnk, a kórház meg gyalog max. 20 perc tőlünk.
Ráadásul szerintem is tiszta volt a mentő, ha nem így lenne, akkor nagy gáz volna a világgal szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!