Normalis, hogy meg faj a gatseb?
Figyelt kérdés
Csutortokon lesz 4 hete, hogy szultem, es meg mindig erzekeny a gatsebem. Sajna nem vagtak, hanem repedtem. A varrataim is megvannak meg, es ha rosszul ulok le elegge huzodik, vagy ha tobbszor kell a babaval le-fol allni, utanna is eleg kellemetlen erzes.2014. jún. 29. 21:21
1/6 anonim válasza:
Én is szakadtam, nem volt idő a vágásra, de a dokinőm szerint mázlim volt, mert középen.
És nekem semmi bajom nem volt a gátsebbel. 2-3 napig volt kicsit kellemetlen, de semmi több. 1 hét után volt varratszedés, tiszta megkönnyebbülés volt, már húzódott nagyon. De soha nem fájt, gyorsan rendbe jött.
Pedig semmit nem használtam rá.
2/6 anonim válasza:
Engem sem vagtak repedtem 3oltesem volt csak.4hetig tuti nagyon fajt.azota us erzekeny.de egyre jobb a helyzet..4honapja szultem.
3/6 A kérdező kommentje:
Felszivodossal vartak, es meg megvan a varrat.
2014. jún. 30. 01:38
4/6 anonim válasza:
Akkor a varrat miatt fájdogál még szerintem, húzódik a seb. Ha kipotyognak jobb lesz. Ha jobbnak látod úgy, menj vissza az orvosodhoz hogy szedje ki a varratot, meg fogsz könnyebbülni.
5/6 anonim válasza:
nekem még 6 héttel a szülés után is érzékeny volt, sőt fájt :/ repedtem, nem vágtak.
6/6 A kérdező kommentje:
Elmentem az orvosomhoz és kiszedte a varratokat! A külsők már kezdtek felszívódni a belsők, melyek a hüvelyembe voltak viszont egyáltalán nem. Különösnek tartotta, hogy ennyire ragaszkodtak hozzám a varratok. Azt mondta, hogy egyébként egy hét alatt el szoktak tűnni. Mindegy, az a lényeg, hogy most, hogy kiszedte sokkal kellemesebb az ülés...
2014. júl. 3. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!