Gátseb-ez normális? Többi lent!
Figyelt kérdés
Vasárnap szültem vákuummal, szerintem elég nagy sebem van, és még mindig iszonyúan fáj, konkrétan csak feküdni tudok. Kikelni az ágyból kín, menni csoszogva tudok csak,ülni egyáltalán nem. Sajnos a babám kórházban van, nagy nehézség eljutnom hozzá, de szoptatni nagyon szeretném, ezért végigszenvedem, de már kezd elhagyni a maradék erőm is. Visszamenjek ambulanciára megnézetni, vagy normális hogy ennyire fáj?2013. szept. 19. 09:33
1/5 anonim válasza:
Én addig kínlódtam vele,míg ki nem szedték a varratokat,a doki elondása szerint az egyik túl szoros lett :S
2/5 anonim válasza:
sajnos normális.Az első szülésnél 3 hétig pokoli kínokat éltem át,a másodiknál csak 1 hétig.
3/5 anonim válasza:
Szegénykém,kened valamivel?Én bepanthen plus krémet kaptam rá,azt hiszem,nagyon szerencsés voltam,mert már szülés után tudtam rajta ülni (felszívódó varratok voltak) és simán jöttem mentem,nem okozott gondot,egyedül fürdésnél volt kellemetlen,meg itthon 1-2 alkalommal annyira elkezdett fájni,csípni,hogy sírva fakadtam,de összességében rosszabbra számítottam.Én azért a dokival megnézetném újra,pláne így,hogy be kell járnod a babához.Nincs valaki,aki legalább kocsival be tudna vinni?
4/5 anonim válasza:
Szintén vákum, szintén nagy és fájdalmas gátseb. Én júliusban szültem és még mindig érzem. 2-3 hét és egyik pillanatról a másikra jobb lesz, nem tudnak mit csinálni vele. Én is így voltam, sírtam h 3 lépést meg kellett tennem, állva tudtam csak pisilni is..
5/5 anonim válasza:
Nekem nem volt vákuum, de a gátmetszés ellenére a végbálig szakadtam, illetve a hüvely belső fala is szétment. Két napig ágytálaztak a kórházban, felülni sem tudtam, úgy tették le mindig mellém a babát szopizni. Kb. 2 hétig volt nagyon rossz. Otthon is csak segítséggel tudtam felkelni. Aztán egyre jobb lett:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!