Meddig fog úgy fájni a gátseb, hogy nem tudok aludni? Normális ez?
Mit csinálsz vele? Nekem mindkét alkalommal gyorsan gyógyult, pedig elsőre nagy volt a seb (faros baba).
Aloe Verás First sprayvel fújtam folyamatosan és Bioptron lámpával kezeltem folyamatosan (kérj valakitől, ha nincs!).
Én is aloe first-t használtam, de nekem a doki is nagyon jó vágott-varrt, már másnap ültem vele. Igazából csak hirtelen mozdulatokra fájdult meg. Nézesd meg a dokiddal, ha nagyon fáj, lehet nem szívódott fel egy varrat, és begyulladt, attól fájhat nagyon.
Jobbulást neked!
ҝ
Ez nem gátseb, de valahol hasonlít . . . és bocsánat a szavak miatt, de már 2 éve szenvedek emiatt.
Dr Barom kierőszakolta, hogy végbéltükrözést végezhessen. Kértem, ne, mert semmi bajom, és nem is talált semmit. A csővel beletúrt a végbelem falába, ahol sipoly alakult ki. Már 5x műtötték - eddig 4 orvos - de még mindig nem jó.
Amiért írtam: műtétek után kb 1 hónapig nem ülhettem, mert nagyon fájt a végbélnyílás melletti két, 8 és 9 cm mély, nyílt műtéti seb.
Ezért 2 széken ültem, melyek közt 8-10 cm távolság volt.
Gyógyulást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!