Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki a Székesfehérvári...

Szült valaki a Székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kòrházban? Augusztus 4. -re várjuk a trònörököst.

Figyelt kérdés

Első baba. Sok ismerősöm van akinek van már babája akitől tanácsokat kèrhetnèk s èrdeklődhetnèk de mindenki mást mond.

Segitsetek lègyszives:

A korházban ráadhatom a saját ruháját a babára vagy adnak a korházban.

Vehetek fel saját fehèrneműt a szülès után.

Vigyek mellszivòt a kòrházba.

Milyen ruhákat vigyek a babának.

Adnak pelenkát. Ha igen mennyit.

Ott lehet velem a baba egèsz nap.

Jöhetnek látogatoba hogy megnèzzèk a babát.

Köszike a válaszokat előre is :))))))))

2014. jún. 29. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia. Én 2012- ben szültem ott és most oktoberbe fogok újra.

Akkor a kórházba adtak a babákra ruhát. Pelenkát 2 db-ot adtak amikor megszületett. A többit mi vittük be. Ezen kívül még kis kesztyűt vittem.

Saját fehérneműt vettem fel és betétet ugye. Habár lehet ezt az eldobható bugyit is vinni. A baba éjjel-nappal bent volt a szobába velünk. Még ott is fürdetik. Van látogatási idő akkor be is jöhetnek megnézni a babát.

2014. jún. 29. 21:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszike :)
2014. jún. 29. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Most ennyi jutott eszembe. De lehet azóta változott is valami.
2014. jún. 29. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy ha a párod be szeretne menni a szülésre a portán kell venni hozzá ruhát.
2014. jún. 29. 21:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Ott dolgozik csak a sürgőssègin. :) igy ruhát már sikerült szerezni. Mellszivot mindenkèpp kell vinni?
2014. jún. 29. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Én nem vittem a babát tettem cicire és így is beindult.
2014. jún. 29. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Áprilisban szültem ott. Adnak ruhát a picinek, csak hazahozni kell saját. Pelust nem adnak, de ha a csecsemősöknél van a baba, akkor kicserélik (pl kékfény kezelés idején). Persze, vigyél saját fehérneműt vagy eldobhatót. Szóba sem került, hogy adnának. A szobatársam császáros volt, neki kellett a mellszívó. Én nem használtam, de nálam volt. A baba veled lehet egész nap, nem is nagyon szeretik állítólag, ha beadod az őrzőbe. Csak látogatási időben mehetnek látogatók. Ők a szobába nem mehetnek, te meg a picit nem hozhatod ki (az okát nem tudom), így marad az ajtóban állás. Kérdezz nyugodtam, ha van valami, frissek még az élmények.:-)
2014. jún. 30. 12:13
 8/14 A kérdező kommentje:

De ha saját ruhát akarok a picinek vinni akkor vihetek s rá is adhatom?

Akkor a babot meg se foghatják mèg ha kiviszem az ajtoba akkor se?

2014. jún. 30. 15:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Én július 21-re vagyok kiírva. Semmi infóm nem volt a szülészetről, úgyhogy elmentünk szülőszoba látogatásra. Számomra nagyon hasznos volt. Ott minden kérdésedre megkapod a választ. Minden szerdán van erre lehetőség, 2 órától. Vagyis 13.45-től lehet gyülekezni a szülőszobák előtt. Be kell csöngetni, kijönnek, megmondod, hogy szülőszoba látogatásra jöttél. 2-kor indul a körjárat: először a gyermekágyas részt mutatják meg, aztán bevisznek a szülőszobákhoz. Érdemes elmenni!
2014. jún. 30. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Én augusztus 01-re vagyok kiírva, már szültem itt 2012-ben. Az előttem írókkal egyet értek, és úgy tudom saját ruhát nem adhatsz a babára, csak amikor hozod haza. Fürdetni is a csecsemősök fürdetik és ők is öltöztetik általában. Ha napközben baleset van és ruhacsere szükséges, akkor is a csecsemősöktől kell kérni váltás ruhát(az Én kisfiam anno úgy összekakilta magát, hogy a háta közepéig.... és át kellett öltöztetni :) ). Tejszívót szerintem ne vigyél, majd meglátod mennyi lesz, ha szükséges, akkor megkéred valamelyik családtagot, hogy vigyen be neked. A családtagok nem foghatják meg a picit, ha mégis beleadod a kezébe, szerintem azon kívül, hogy rászólnak, hogy nem szabad, semmi más nem fog történni.
2014. jún. 30. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!