Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Augusztus 5. e körül van...

Augusztus 5. e körül van valaki kiírva?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?hogy álltok?éreztek e valamit?
2012. júl. 12. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én augusztus 10-re vagyok kiírva. Én jól vagyok,csak néha vannak feszüléseim, összehúzódásaim lent a hasam alján. Nem fáj a derekam, enni-inni is bírok. A melegtől viszont nagyon szenvedek.. Semmit nem érzek,ami a szülést jelentené. Van már két gyerek,így tudom mit kell várni. És te,kedves kérdező? Üdv, 35+6 hetes kismama-anyuka.
2012. júl. 12. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:

én augusztus 8:) de sztem én a jövőhéten vagy még a héten megszülök::S iszonyatosan görcsölök, keményedek, és a hasam naon leszállt:S

36+1 h km

2012. júl. 12. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont augusztus 5-re vagyok kiírva. :) Nálam semmi különös nincs. Fent van még a baba, a doki alig érte el a méhszájat a legutolsó vizsgálaton. :) A lábam ugyan ödémás, meg fájnak az ízületeim, de amúgy minden oké. :)
2012. júl. 12. 17:22
 4/7 A kérdező kommentje:
A meleget nagyon nehezen viselem.a 2.babám lesz,és most csúnya visszeres lett a lábam.az zavar a legjobban.nagyon fáj ha feszeleg a kicsi.néha nyilalgat alulról.
2012. júl. 12. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Augusztus 6:)

A jobb bokám vizesedik, de más bajom nincs. Ma éjjel már aludni is tudtam, hogy nem volt nagy hőség:)

Még ezer dolgom van, úgyhogy megbeszéltem a kicsivel, hogy kivárja az idejét. A nagy is ráhúzott 4 napot, a kicsi is kivár szerintem vagy kettőt:)

2012. júl. 12. 17:54
 6/7 péntek judit nikolet ***** válasza:

Szia!!!

Én Augusztus 3.ra vagyok kiírva!

De nekem elég régóta fájdogál a derekam, bele bele szurkál a hasamba egyre sűrűbben, nagyon fáj a szemérem csontom is néha menni alig bírok!! Nem tudom hogy nyitva lehet e a méhszájam vagy hogy nyílhat e mert az én dokim nem mostanában vizsgált meg! sajna :(

De nekem nagyon lent van a hasam már néha olyan mintha le akarna szakadni ha felállok. Lábdagadás nálam is van néha néha!!! Ez természetes ilyenkor! 37 hetes vagyok! Második baba!

2012. júl. 12. 18:52
 7/7 Kriszti333 ***** válasza:
Szia! Én Augusztus 4-re vok kiirva de már nehezen bírom! Hiába nincs az a nagy meleg nekem akkor is melegem van:( A doki engem se nagyon vizsgált már meg egy pár hete ugyhogy nem tom mennyire vok nyitva de nem bánnám már ha jönne a fiam! Te hogy érzed magad?
2012. júl. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!