Augusztus 4-re voltam kiírva, de még nem készül kifele a kislányom. Történt veletek ilyen?
Szia! Én is nagyon kivagyok! Menszi szerint júl 28-án kellett volna megszülnöm, de a 12 uh alapján aug 12. a dátumom. Mi is sok mindent kipróbáltunk már hátha, de eddig semmi. Mondjuk nekem van még egy hetem addig is csak sajnos várok!
Anikó
Gondoltad te vagy az első ,aki túlhordja? :-)
Én 8 napot húztam rá.
majd jön a baba, ha kell.
Bemenned abszolut felesleges, ha nincs semmi gond, úgyis kell menni 2 naponta NST-re, nem? Ott úgyis látják, ha gond van, addig meg nyugi , pihi otthon.
A szexet gyarkorljátok bátran, segíteni fog, és utána úgysem lehet egy darabig. Most használjátok ki:)
A orvos mondta, hogy ilyenkor mi történik?
Mert nálunk úgy van, ahogy írtad. 41. héten befektetnek, és ha minden vizsgálat okés, akkor megvárják a 42. hetet.
Én így jártam. Betöltött 42. héten született meg a kisfiam. Akármivel próbálkoztam itthon (apás indítás, forróvizes fürdő, nagytakarítás, bábakoktél), semmi nem indította be a szülést. Sőt, még a 12 magzatvíz vizsgálat és az oxitocin sem. :(
Szia!
Nekem menszi szerint Június 29.-én kellett volna szülnöm, de UH alapján 3x is változtattak az időn. Az utolsó kiírásom Július 16. volt. Nálunk az a protokoll, hogy be kell feküdni a betöltött 40. héten ha szülsz ha nem. Be is feküdtem 16.-án, fájásom nem volt, zárt volt a méhszáj. 17.-én próbaindítást végeztek (OTT) és mivel minden OK volt a babával kivárták a 41 hetet. Július 23.-án, csütörtökön töltöttem a 41. hetet, akkor reggel 7-kor kaptam egy méhszáj érlelő-tágító zselét, de nem indult be tőle a szülés ezért másnap reggel is kaptam egyet, de annak sem volt hatása ezért még szombat reggel bekötötték az infúziót hátha attól lesz valami, de attól sem lett és a babám szívhangja 3x lelassult, ezért vittek a műtőbe. 2 nap vajúdás és 9 nap túlhordás után Július 25.-én 10:53-kor született meg a kisfiam.
Remélem neked be fog indulni magától. A kórházban azokat a nőket irigyeltem akik bejöttek, magától beindult minden náluk és nem kellett se oxitocinnal se zselével se semmivel provokálni a dolgot. Könnyen, ügyesen megszültek. Jó, biztos ők is megszenvedtek azért a gyerekért, mert nyilván nekik is fájt, de mégis magától, természetesen jött és nem tartott el olyan sokáig mint nálam.
Szia!
Én augusztus 2-re voltam kiírva...még mindig itthon vagyok.
Szia!
Én 4 hete szültem és 10 nappal túlhordtam a kislányom.
Egyébként pont másnap reggel akarták burokrepesztéssel beindítani a szülést.Nekem semmi nem segített(lépcsőzés,málnalevél tea, szex)
Úgy látszik megijedt a drágám és inkább magától jött ki.
Engem nem fektettek be mert a kórháztól 10 percre lakunk.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!