36 hetes és afeletti kismamák! Ki hogy készül a szülésre? Csomagotokban mik vannak? Jóslóitok vannak már? Hogy telnek a hétköznapok? 36hkm
Hát nekem még nincs teljesen kész a csomag. Tegnap töltöttem a 36.at.
Mert hogy kisollót vinnék, de ezért nem veszek még egyet, ezt majd betesszük indulásnál. És van így pár cucc még, pl teló töltő, fényképező, stb
Egyébként ma egész nap ver a víz... Lefürödtem, hideg vízzel, hajamat is, de mire a hideg víz alatt a lábamat leborotváltam, megint folyt a fejemről a víz... :S
Lábam dagad, semmilyen papucs nem jön rá, egy balerina cipő, de az meg szín műanyag... képzelhetitek...
Holnap megyek a tanácsadóba intézni a tgyásos cuccot, pisit vinni, csak nem tudom már megint miben... Szerda nst, meg a héten még lesz vérvétel is, mert az előző császár volt, így lehet, hogy most is az lesz.
A lepény már múlt héten 3as volt, remélem ebből semmi gond nem lesz, én táplálom, amennyire lehet... :)
rengeteget híztam, de remélem nagy része víz. de egyébként is husi voltam, uh max az dől el, hogy meddig kell diétázni... :)
Nektek mekkora a baba? Lepény? szerintetek talán így előbb szülök, hogy már 3as?
üdv. :)
Sziasztok! Első babás vagyok...és nagyon várjuk már a babót. 35 hetesen 2-es volt a lepény és 2600g a baba. Pénteken lesz a 38.hetes UH és Ctg-re is megyek. Nagyon melegem van, a lábaim dagadnak, és fájnak. Úgyhogy fél óra talponlét után le kell feküdnöm,ülve már nem jó pihenni, ott is csak szenvedek. Sokat mozog a babám, rengeteget feszíti ki magát. A derekam mosogatás közben le akar szakadni, aludni csak háton tudok,de útálok. Lehet vannak jóslófájásaim,csak nem tudom,h azok-e,pedig sokat olvastam utána,de igaziból azokat a dolgokat nem érzem, hanem a fáradtság tüneteit. Szerencsére a férjem tud segíteni mindenben, munka után is segít akármiben. Anyukám átjött segíteni a nagytakarításban,és amíg kórházban leszek is kitakarít. Bőröndben a motyóm, minden,amire szükség lehet. Nálunk nem kell a babának pelenka,csak hazajövetelkor. Két pakk kell, egy a szülőszobára, a másik meg a maradék kórházi napokra,de én nem viszem túlzásba...Elvileg 3 éjszaka az egész, akárhogy is szülök. Igazából a 35.hétig nagyon fitt voltam, most kezdem "tehernek" érezni...Egy kicsit félek a szüléstől,lehet jobban félnék,ha tudnám mi vár rám! Na jó babavárást nektek!
37+5 hkm
Sziasztok!
37+3 hetes vagyok, melegem van, nyűgös vagyok, fáj a derekam, lábgörcseim vannak, húz a hasam lefele, és folyamatos jóslók vannak...A lepény nekem is 3. fokban érett volt már 1,5 hete is, a baba pedig 3170 gramm becsült súllyal rendelkezett akkor...az orovosom 1-jén 10 napot adott nekünk egyben, a szülésznőm 31-én 14-et....bevallom őszintén már nagyon szeretném, ha kibújna, kicsit kezdem nehezen viselni...főleg, hogy éjszaka is mindig ébren vagyok a jóslók miatt, hátha éppen "most" fog beindulni, de semmi, nuku....:D:D Na azért nem tragikus a helyzet, de már tényleg kezdem nehezen viselni.
Táskám be van rakva, de folyamatosan átpakolom, hátha valamit kihagytam, és már 77x kitakarítottam mindent, hogy biztos a lehető legnagyobb rend és tisztaság fogadja a babát!
A lepényes vagyok :)
Szóval én csak azért kezdtem aggódni emiatt, mert sokkal kevesebbet fejlődött ebben a hónapban, mint előtte. Tehát akkor a becsült 1000g-ról 2000re ment, most meg 2700re.
A 31+2hetesen a feje 33 hetesnek felelt meg, most a 35 hetesen 35 hetesnek. amiket egyébként nem bánok, így hogy van esély a természetes szülésre is... Csak nehogy baja legyen.
Meg őszintén: reménykedtem, hátha így előbb jön :)
lepényes:))!!
AZ ÉN fiamnak a feje 32hetesen ugyanugy 35hetesnek felet meg.sztem szépen fejlödik a babád és az hogy nagy a feje nem jelenti azt hogy elöbb jön (42ik héten inditotak)és csak anyit mondot a doki hogy a nagy fejét örökölte amugy 3560a aszületett.most is nagy a feje emennek de nem baj meglehet szülni,igaz nehezen de meglehet.ne aggodj nem lesz semmi baja a babának és amit ott bent nem szedett fel magára azt majd itt kint bepotolja.különben meg ha egészséges akkor 2550g töl már hazaengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!