Van valaki, aki 38hetes terhes? Augusztus 13 körül szül?
Köszönöm azoknak, akik írtak. Nektek is boldog babavárást!
Ma megyek Nst-re, és a szokásos vizsgálatokra... Az éjszaka nagyon rosszul telt. Nem tudtam aludni, görcsöltem is, és nagyon kemény volt a pocakom. Már az volt bennem, hogy lehet, hogy menni kell /de aztán mégsem/. Most meg olyan fáradtnak, és gyengének érzem magam.
Talán most már tényleg nincs sok hátra.
Aug 16-ra vagyok kiírva, második gyerek. Elsőnél ilyenkor már javában jóslóztam, most egy darab se volt még eddig. Lapos a méhösszehúzódós görbém, semmi jele, hogy közelegne a szülés. A nyákdugóm az elsővel 1,5 héttel szülés előtt ment el, most még megvan az is.
Szóval várok kitartóan.
Múlt héten 3150-nek mérték, ma 3400-nak. Remélem, nincs igazuk.
Én is pont augusztus 13-ra vagyok kiírva!
Nálam szűk 1 ujjnyira nyitva van már a méhszáj, de a pici még elég fent van. Sajnos vénásan vasat kapok 2 naponta, mert cudar rossz lett a 36 hetes vasam. Keményedések folyamatosak, amik néha fájdalmasak is. Szúr itt, nyilal ott, de ezeket már szinte fel sem veszem, mert a második babát várom. Az időjárás engem is kikészít...
Boldog babavárást mindenkinek, már talán nincs sok hátra...
Én augusztus 7-re vagyok kiírva. Azt mondta a párom tegnap, hogy lejjebb csúszott a hasam. Egyébként kb fél órát bírok wc nélkül, folyton pisilni kell, és mintha a medencém szét akarna szakadni, ha felállok, görnyedek úgy fáj.
A doki szerint ez csak nyikkanás a szülési fájdalomhoz képest. Biztató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!