Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki, aki 38hetes...

Van valaki, aki 38hetes terhes? Augusztus 13 körül szül?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok? Milyen tüneteitek vannak? Vannak előjelek már?
2012. júl. 25. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
aug 10-re vagyok kiírva. Hétfő óta nehezebben viselem, sokat keményedik a hasam, és hétfő este fájt is a hátam és a hasam. Lehet, hogy csak ez a hülye idő. Az NST méhösszehúzódásos görbe már nem lapos, mint múlt héten volt, de nem tudom, ennek mennyi jelentősége van.
2012. júl. 25. 15:44
 2/8 anonim válasza:
En augusztus 14-re vagyok ki irva. E nehany napja 15-20 percenkent kell pisilni, eross huvelyi nyomast erzek,es mikor setalok olyan erzesem van mintha ki akarna jonni a feje. ja es alig tudok enni, ket napja hasmenesem is volt. masodik babam lessz. sok boldogsagot es konnyu szulest
2012. júl. 25. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Az időjárást én is nehezen bírom. A kezeim nagyon fájnak, és zsibbad is /azt mondják a víztől - igaz én nem veszem észre, hogy vizesednék/. Júli 9-n elment a nyákdugó, a hasam is keménykedik, néha kisebb görcsök, és van úgy hogy alig tudok menni, vagy ülni, mert én is úgy érzem, hogy most ki fog mászni a baba. Azt gondolom én nem húzom ki aug.13-ig így...
2012. júl. 25. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Két éve aug 13-án szültem az ikreket. :-) (13.15 és 18 perckor) Bocsi hogy belekontárkodtam, de megláttam ezt a dátumot, és hihetetlen hogy már két év eltelt. Nagyon boldog babavárást még ami hátra van mindegyikőtöknek, és könnyű szülést!
2012. júl. 25. 21:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik írtak. Nektek is boldog babavárást!

Ma megyek Nst-re, és a szokásos vizsgálatokra... Az éjszaka nagyon rosszul telt. Nem tudtam aludni, görcsöltem is, és nagyon kemény volt a pocakom. Már az volt bennem, hogy lehet, hogy menni kell /de aztán mégsem/. Most meg olyan fáradtnak, és gyengének érzem magam.

Talán most már tényleg nincs sok hátra.

2012. júl. 26. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Aug 16-ra vagyok kiírva, második gyerek. Elsőnél ilyenkor már javában jóslóztam, most egy darab se volt még eddig. Lapos a méhösszehúzódós görbém, semmi jele, hogy közelegne a szülés. A nyákdugóm az elsővel 1,5 héttel szülés előtt ment el, most még megvan az is.

Szóval várok kitartóan.

Múlt héten 3150-nek mérték, ma 3400-nak. Remélem, nincs igazuk.

2012. júl. 26. 10:40
 7/8 E61 ***** válasza:

Én is pont augusztus 13-ra vagyok kiírva!

Nálam szűk 1 ujjnyira nyitva van már a méhszáj, de a pici még elég fent van. Sajnos vénásan vasat kapok 2 naponta, mert cudar rossz lett a 36 hetes vasam. Keményedések folyamatosak, amik néha fájdalmasak is. Szúr itt, nyilal ott, de ezeket már szinte fel sem veszem, mert a második babát várom. Az időjárás engem is kikészít...

Boldog babavárást mindenkinek, már talán nincs sok hátra...

2012. júl. 26. 15:26
 8/8 (L) Bella (L) ***** válasza:

Én augusztus 7-re vagyok kiírva. Azt mondta a párom tegnap, hogy lejjebb csúszott a hasam. Egyébként kb fél órát bírok wc nélkül, folyton pisilni kell, és mintha a medencém szét akarna szakadni, ha felállok, görnyedek úgy fáj.

A doki szerint ez csak nyikkanás a szülési fájdalomhoz képest. Biztató...

2012. júl. 27. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!